Blog

Blog

Abonamente de mentenanta generala | Oferta All Inclusive

Etichete:, , Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Abonamente de mentenanta generala Carpat Instal | Provocari Multiple – Solutii Potrivite

La Carpat Instal, suntem mereu preocupati de nevoile clientilor nostri, oferind solutii potrivite la provocarile care apar in urma utilizarii diferitelor tipuri de instalatii. Pe langa lucrarile specializate din fiecare categorie de instalatii pe care le efectuam, oferim si servicii de revizie, intretinere si reparatie a instalatiilor.

La fel ca pentru asociatiile de proprietari, oferim atat pentru zona industriala cat si pentru zona comerciala posibilitatea incheierii unor contracte de abonamente care acopera o paleta larga de servicii. Aceste abonamente constau in servicii de mentenanta generala pentru o gama variata de instalatii pentru care mesterii nostri sunt pregatiti.

Dispunem de 3 tipuri de abonamente de mentenanta generala: Standard, Basic si Premium, iar in functie de necesitatile companiei dumneavoastra, oferim posibilitatea personalizarii acestora, cu servicii si preturi preferentiale.

 

Ce servicii cuprinde oferta noastra de abonamente de mentenanta generala all inclusive?

    ✓  Instalatii apa-canal;
     Instalatii termice;
     Instalatii electrice;
      Instalatii aer comprimat;
     Instalatii de stingere a incendiilor;
     Amenajari interioare si exterioare;
     Reparatii confectii metalice si constructii;
     Tundere gazon si alte munci necalificate, in limita capacitatii societatii de a le executa;

Cere aici detalii complete despre oferta noastra de abonamente de mentenanta generala all inclusive!

Dispunem de echipamente si utilaje moderne in domeniul nostru de activitate, iar echipele noastre au pregatire de specialitate, oferind astfel satisfactia unor lucrari de calitate si de lunga durata. Va stam la dispozitie in intervalul Luni – Vineri, intre orele 8:00 – 16:00.

In cazul lucrarilor reprezentate de interventii operative ce nu puteau fi prevenite, timpul de interventie este 24 h de la efectuarea sesizarii, iar in cazul lucrarilor solicitate in afara programului de lucru se percep tarife suplimentare.

Pentru lucrarile efectuate se acorda o garantie de 12 luni. La cerere se pot furniza si servicii pentru dezvoltarea afacerii (inlocuire sau extindere retele, bransamente, racorduri, compartimentare si amenajare spatii, etc.).

 

De acum, nu mai trebuie sa cauti in toate partile firme specializate pentru a-ti rezolva problemele care apar. Ai un singur furnizor de servicii complete de mentenanta generala pentru echipamentele tale, Carpat Instal!

Articole similare

  • asociatiile de proprietari abonament

Adauga comentariu

Tasteaza cuvantul din imagine pentru a dovedi ca nu esti un robot! (obligatoriu)
Anti-spam image