Blog

Blog

Amenajari All Inclusive 2017 | Omul gospodar isi face iarna car!

Etichete:, , , All Inclusive, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 1 comentariu
featured image

Programul de Amenajari „All Inclusive” revine

cu si mai multe beneficii in 2017!

Redecorarea locuintei, amenajarea biroului sau a oricarui spatiu poate fi o provocare mult mai complexa decat pare la prima vedere. Cei care vor sa isi amenajeze singuri locuintele sau apeleaza la diferite cunostinte, asa zisi mesteri care sa ii ajute la executarea finisajelor, vor constata de cele mai multe ori ca au facut o greseala, dovada fiind calitatea si durata de viata scazuta a lucrarilor.

Scapa de aceste griji si de santierul nedorit de acasa. Apeleaza la solutia completa de amenajari interioare – Amenajari All Inclusive by Carpat Instal, program menit sa devina partenerul tau principal de amenajari, de la planificarea renovarii locuintei dumneavoastra pana la finalizarea lucrarilor, pas cu pas.

 

In ce consta programul Amenajari All Inclusive 2017 Carpat Instal?

Indiferent ca discutam despre proiecte complexe sau doar despre mici renovari, programul de amenajari all inclusive 2017 raspunde unei game diversificate de provocari. Iar pentru ca simpla executie a unor astfel de lucrari nu este de ajuns, programul nostru include suport si servicii de consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii tehnice.

Programul de amenajari all inclusive Carpat Instal cuprinde urmatoarele servicii:

Lucrari de amenajari interioare:

 • Finisarea peretilor (decopertare tencuiala veche, gletuire, amorsare, zugravire, montaj tapet etc.);
 • Demolari, construire pereti (zidarie BCA/caramida, pereti gips carton, tavane casetate etc.);
 • Izolatii fonice si termice;
 • Decopertare si montare parchet, gresie, faianta si accesorii auxiliare;
 • Montare usi interioare si reparatii la spaletii usilor si geamurilor;
 • Refacere sau executie instalatie electrica (schimbare panou electric, schimbare circuite electrice, montare aparataj si corpuri de iluminat etc);
 • Executie instalatii termice (montare centrala termica, montare sau schimbare calorifere etc);
 • Inlocuire sau executie instalatii sanitare (demontare si montare obiecte sanitare: cada, vas si rezervor WC, lavoar, cabina de dus, bateri, acesorii aferente, izolatii lichide pentru bai etc);

 

 

Mitul „Renovarile se fac doar vara”

Ai putea sa te gandesti ca un astfel de program este inutil in perioada sezonului rece, nu? Ei bine, in urma consultarii expertilor din domeniul constructiilor, am descoperit ca exista cateva mituri legate de amenajari si finisaje care au devenit foarte raspandite, insa nu au niciun sambure de adevar.

Exista o regula care conditioneaza materialele de constructii si tehnicile folosite pentru procedeele de umectare la temperaturi mai mici de 5° Celsius, insa aceasta regula este valabila doar in cazul amenajarilor exterioare.

In cazul executiei unei lucrari exterioare sub aceasta temperatura, se recomanda folosirea de aditivi si adezivi chimici sau montarea elementelor/placilor printr-un sistem de prindere mecanic. Chitul trebuie sa fie unul special, destinat exclusiv utilizarii exterioare, sa fie impermeabil si sa reziste ciclului inghet-dezghet. Luand aceste masuri in considerare, finisajele si placarile pot fi executate fara sa afecteze fiabilitatea si siguranta lucrarilor.

In cazul amenajarii unui spatiu interior, chiar si neincalzit, lucrarile pot fi executate fara niciun impediment, deoarece temperaturile nu scad niciodata sub 5° Celsius. In cazul montarii placajelor ceramice interioare este posibil ca adezivul sa se usuce mai greu din cauza temperaturilor scazute, iar astfel timpul executiei lucrarii sa dureze mai mult. Pentru a grabi acest proces de uscare, specialistii recomanda folosirea unui adeziv de tip R – rapid, care se intareste mai repede decat adezivii folositi in sezonul cald.

 

Indemnul nostru? Fii un bun gospodar si nu te lasa influentat de aceste mituri nefondate, „amenajeaza-ti” linistit in sezonul rece „carul” si bucura-te de o vara fara batai de cap si fara timp pierdut in santier! 

 

Avantajele programului de amenajari all inclusive Carpat Instal

Care sunt avantajele celor care aleg o colaborare cu un singur furnizor pentru un program de amenajari all inclusive?

 • Costuri reduse la nivelul bugetului disponibil;
 • Economisirea de timp pretios;
 • Comoditatea beneficiarului de a colabora cu un singur partener pentru stabilirea tuturor detaliilor privind proiectul;
 • Organizarea si sincronizarea operatiunilor necesare ducerii la bun sfarsit a planului de amenajare.

Beneficiarul acestui program va tine legatura pe tot parcursul realizarii proiectului cu un consultant Carpat Instal pentru toate detaliile realizarii lucrarilor, cu posibilitatea de ajustare a planului initial. Timpul de executie este variabil de la caz la caz, insa mesterii nostri vor avea un program de 8 ore pe zi, de luni pana vineri, intre orele 8-16, cu posibilitatea de prelungire pentru ziua de sambata sau pentru un program de 10 ore pe zi in regim de urgenta, fara costuri suplimentare. Va asiguram de eficienta lucrarilor si garantam lipsa daunelor colaterale, datorita echipelor noastre calificate si a echipamentelor de lucru adecvate.

 

Ce ai de facut? Contacteaza-ne la 0734 704 022 sau 0264-435 125 si comunica-ne cerintele tale. Stabilim impreuna un plan de actiune, semnam un contract, ne facem treaba ireprosabil, iar tu te vei bucura de o casa sau de un birou impecabil de curate si finisate ca la carte, conform planului stabilit.

Ai o nelamurire sau o sugestie legata de programul nostru de amenajari all inclusive? Lasa-ne un comentariu la acest articol, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Articole similare

 • Esti IT-ist? Vezi promotia noastra Carpat All Inclusive

1 comentariu

Rucsandra - 4 ianuarie 2018 Raspunde

Buna Ziua si La Multi Ani.
Oferiți servicii și in Lugoj, Jud. Timiș?
Mulțumesc

Adauga comentariu

Tasteaza cuvantul din imagine pentru a dovedi ca nu esti un robot! (obligatoriu)
Anti-spam image