Avantajele abonamentului de mentenanta generala pentru companiile din zona industriala

Etichete:, Abonamente mentenanta generala, Instalatii apa canal, Instalatii electrice, Instalatii irigatii, Instalatii sanitare, Instalatii termice 0 comentarii
featured image

Avantajele abonamentului de mentenanta generala pentru companiile din zona industriala fac posibila intretinerea cladirilor industriale si a utilajelor din acestea fara batai de cap. De la instalatii apa-canal, tehnico-sanitare, electrice, de incalzire si de aer comprimat, la lucrari de reparatii si intretinere ale cladirii si pana la irigatii si intretinerea spatiilor verzi, le acoperim pe toate!

Mentenanta generala cuprinde o sfera de servicii diverse. Totalitatea acestor activitati tehnice si organizatorice sunt intreprinse nu doar cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a unei cladiri, ci si de a asigura buna functionare a utilitatilor.

Cea mai buna optiune pentru companii este incheierea unui abonament de mentenanta generala.

 

Avantajele abonamentului de mentenata generala pentru companiile din zona industriala sunt:

 • SIGURANTA UNUI PARTENER DE INCREDERE

Proiectele de calitate sunt realizate cu ajutorul unui partener de incredere.

Fie ca esti la inceput de drum cu afacerea ta si ai nevoie de inceperea unei lucrari, fie ca afacerea ta prospera si se dezvolta, necesitand realizarea lucrarilor de extindere, ai nevoie de un partener pe care sa te poti baza oricand.

Stim ca nevoia de siguranta in ceea ce priveste organizarea lucrarilor si implementarea lor constituie factorul determinant pentru calitate si durabilitate. Dar mai stim si ca unele lucruri nu merg ca pe roate si pot sa apara defecte inopinate care necesita interventii neprevazute. In toate acele situatii noi asiguram efectuarea reparatiilor cu prioritate si seriozitate pentru ca implementarea proiectelor sa nu stea in loc.

 

 • COLABORAREA EFICIENTA

Experienta de lucru dobandita ne-a invatat ca o colaborare eficienta constituie temelia lucrarilor de succes. Indiferent de numarul serviciilor incluse intr-unul sau in mai multe proiecte, calitatea planificarii, a comunicarii si a executarii vor depinde de relatia de colaborare intre noi si clientii nostri.

Procesul de organizare a lucrarilor va fi simplificat. Semnarea unui singur contract si comunicarea cu o singura persoana de contact responsabila pentru un proiect sau mai multe proiecte aflate in desfasurare vor duce la o organizare mai eficienta.

In acelasi timp se vor evita situatiile neplacute, greselile si incurcaturile care pot sa apara in cazul mai multor colaborari si in cazul mai multor contracte incheiate cu firme diferite.   

 

 • VALOAREA PERSONALIZATA A ABONAMENTULUI

Pentru ca este important sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de servicii, am conceput abonamentul astfel incat sa fie flexibil, iar valoarea lui sa fie stabilita personalizat.

In functie de serviciile alese se va alcatui un pachet potrivit care va reprezenta o cheltuiala deductibila pentru companii.

 • OFERIREA SPRIJINULUI IN CAZUL PROIECTELOR LA CARE APAR MODIFICARI

In cazul proiectelor deja terminate dar care necesita in continuare diverse modificari la instalatii si/sau la lucrari de constructii si amenajari este important sa poti conta pe un partener stabil si de incredere care sa duca la bun sfarsit modificarile necesare.

 

 • UN ABONAMENT IDEAL PENTRU LUCRARILE MAI MARI

Proiectele de amploare presupun colaborarea cu o echipa numeroasa si pregatita din punct vedere al personalului specializat, folosind in acelasi timp echipamente performante.

Echipa noastra este pregatita pentru desfasurarea lucrarilor de dimensiuni mari, incluzand o gama larga de servicii:

 • Confectii metalice;
 • Utilaje mecanice industriale;
 • Amenajari interioare-exterioare;
 • Reparatii si intretinere cladirii;
 • Instalatii apa-canal;
 • Instalatii tehnico-sanitare;
 • Instalatii electrice;
 • Instalatii de incalzire;
 • Instalatii de aer comprimat;
 • Mentenanta compresoare;
 • Irigatii si intretinerea spatiilor verzi.

 

 • REZOLVAREA RAPIDA A INTERVENTIILOR URGENTE

Interventiile in cazuri care necesita atentie imediata sunt prioritare pentru personalul nostru. Suntem pregatiti pentru a rezolva orice fel de probleme care se ivesc in mod neprevazut astfel incat clientii nostri se vor putea baza pe o echipa care raspunde cererilor de lucrari urgente.

 

 • MENTENANTA ECHIPAMENTELOR CU AJUTORUL SOFT-URILOR PERFORMANTE

Pentru imbunatatirea calitatii lucrarilor dar si pentru realizarea lor cu eficienta si rapiditate am ales sa utilizam soft-uri performante si specializate pentru mentenanta echipamentelor. Astfel, putem sa urmarim in cele mai bune conditii activitatile de service si mentenanta aferente.

 

 • DIVERSITATEA SPECIALISTILOR DIN ECHIPA NOASTRA

Echipa Carpat Instal este formata din personal specializat:

 • Instalatori;
 • Electricieni;
 • Mecanici utilaje;
 • Ingineri mecanici;
 • Sudori;
 • Constructori, etc.

 

Alte avantaje ale abonamentului:

 • constatarile si consilierea tehnica gratuita;
 • serviciul de interventie NON-STOP;
 • revizie anuala gratuita a tuturor instalatiilor cladirii/cladirilor;
 • reduceri personalizate din valoarea manoperei aferenta interventiilor efectuate;
 • taxa de deplasare redusa.

 

Carpat Instal va ofera solutiile potrivite de mentenanta generala pentru companiile din zona industriala. Prin crearea acestui abonament urmarim sa dezvoltam cea mai importanta valoare a noastra: focus-ul pe client. Astfel, modalitatea de organizare si realizare a fiecarui proiect vor influenta atat calitatea, cat si cantitatea lucrarilor.

Cum sa faci economie la apa – 10 sfaturi de la mesterul Carpat

Etichete:, , Instalatii apa canal 0 comentarii
featured image

Cum sa faci economie la apa? Nimic mai simplu daca urmezi aceste 10 sfaturi de la Mesterul Carpat! Vei afla ce poti face pentru ca factura lunara sa intre la apa, de la cum sa alegi o masina de spalat haine economica, la cum sa nu irosesti apa cand speli vasele sau cum sa uzi plantele istet, fara sa consumi un strop de apa de la robinet!

Citeste mai mult

Carpat Instal sustine tabara “Folclorul intre traditie si actualitate”

Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Folclor si voie buna! Despre asta va fi vorba in tabara “Folclorul intre traditie si actualitate”.

Carpat Instal sustine o initiativa mai rar intalnita. Alaturi de oameni frumosi care simt nevoia sa se intoarca pentru cateva zile la autenticitatea folclorului, noi stim cat de pretioase sunt traditiile romanesti si cat de important este sa le pastram in inima noastra. Citeste mai mult

Sfaturi Practice pentru Economie la Incalzire

Etichete:, , Instalatii termice, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

In sezonul rece, indiferent de dimensiunea locuintei sau a biroului si de temperatura confortabila dorita, cu totii vrem sa facem economie la incalzire. Din multitudinea de sfaturi si idei pentru reducerea costurilor care se gasesc pe internet, unele sunt utile, altele nu.

Vrei sa afli concret cum poti face economie la incalzire? Venim in ajutorul tau cu o selectie a celor mai bune idei pentru a face economie la incalzire idei pe care le poti aplica incepand de azi!

Citeste mai mult

Amenajari All Inclusive 2017 | Omul gospodar isi face iarna car!

Etichete:, , , All Inclusive, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Programul de Amenajari „All Inclusive” revine

cu si mai multe beneficii in 2017!

Redecorarea locuintei, amenajarea biroului sau a oricarui spatiu poate fi o provocare mult mai complexa decat pare la prima vedere. Cei care vor sa isi amenajeze singuri locuintele sau apeleaza la diferite cunostinte, asa zisi mesteri care sa ii ajute la executarea finisajelor, vor constata de cele mai multe ori ca au facut o greseala, dovada fiind calitatea si durata de viata scazuta a lucrarilor.

Scapa de aceste griji si de santierul nedorit de acasa. Apeleaza la solutia completa de amenajari interioare – Amenajari All Inclusive by Carpat Instal, program menit sa devina partenerul tau principal de amenajari, de la planificarea renovarii locuintei dumneavoastra pana la finalizarea lucrarilor, pas cu pas.

Citeste mai mult

Abonamente de mentenanta generala | Oferta All Inclusive

Etichete:, , Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Abonamente de mentenanta generala Carpat Instal | Provocari Multiple – Solutii Potrivite

La Carpat Instal, suntem mereu preocupati de nevoile clientilor nostri, oferind solutii potrivite la provocarile care apar in urma utilizarii diferitelor tipuri de instalatii. Pe langa lucrarile specializate din fiecare categorie de instalatii pe care le efectuam, oferim si servicii de revizie, intretinere si reparatie a instalatiilor.

La fel ca pentru asociatiile de proprietari, oferim atat pentru zona industriala cat si pentru zona comerciala posibilitatea incheierii unor contracte de abonamente care acopera o paleta larga de servicii. Aceste abonamente constau in servicii de mentenanta generala pentru o gama variata de instalatii pentru care mesterii nostri sunt pregatiti. Citeste mai mult

Super Reduceri Compresoare | Promotie Carpat Instal

Etichete:, , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Reduceri compresoare Carpat Instal pana in 15 decembrie

O instalatie moderna de compresoare trebuie sa fie eficienta, bine planificata si sa asigure buna functionare a tuturor echipamentelor. Pentru a putea fi exploatata optim in permanenta, aceasta trebuie sa aiba in componenta sa compresoare functionale, o retea de conducte curate si piese auxiliare in stare de operare. In acest scop, o instalatie de compresoare are nevoie atat de mentenanta si service periodic, cat si de schimbarea pieselor consumabile inainte ca acestea sa isi piarda eficienta.

Promotia de reduceri compresoare Carpat Instal se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria auto si constructoare de masini, industria textila, industria alimentara, farmaceutica, industria epurarii apelor, atelierelor de reparatii si micilor producatori.

Citeste mai mult

Sisteme de aer comprimat Cluj | Echipamente si accesorii

Etichete:, , , Aer Comprimat, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Aerul comprimat este una dintre sursele cele mai curate si cu cel mai ridicat potential ecologic de energie regenerabila. Un sistem de aer comprimat modern trebuie sa fie eficient, bine planificat si sa asigure inlaturarea agentilor de contaminare precum apa, uleirile, praful, rugina sau alte materiale straine.

Fiind potrivit pentru o multitudine de aplicatii, un sistem de aer comprimat trebuie sa livreze aerul la o presiune specifica, in cantitatea si calitatea optima. Instalatiile de compresoare se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria auto si constructoare de masini, industria textila, industria alimentara, farmaceutica, industria epurarii apelor, atelierelor de reparatii, dar si micilor producatori. Citeste mai mult

Compresor cu surub cu viteza fixa sau cu viteza variabila?

Etichete:, , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Daca te numeri printre cei care s-au intrebat cel putin o data ce fel de compresor necesita echipamentul tau, compresor cu surub cu viteza fixa sau compresor cu surub cu viteza variabila, atunci te afli in locul potrivit. Cu siguranta ai auzit destule argumente pro sau contra unuia dintre cele doua compresoare, insa, care este cel care ti se potriveste tie si echipei tale cel mai bine?

Daca in articolul precedent am discutat despre cum iti alegi compresorul potrivit, in acest articol vom discuta despre diferentele intre cele doua tipuri de compresoare si iti vom explica ce presupune debitul acestora si un eventual consum de energie. Citeste mai mult

Cum alegi compresorul potrivit?

Etichete:, , , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

 

Cum alegi compresorul potrivit? | Ghid tehnic

 

Preluarea activitatii companiei AirPowerTec, respectiv a vanzarii de compresoare, de accesorii, cat si a mentenantei acestora s-a dovedit a fi un succes in cadrul companiei noastre. La fel ca si in cazul serviciilor deja existente, ne-am implicat in pastrarea calitatii relatiilor care s-au creat pana in acest moment cu AirPowerTec, ba mai mult, pe viitor, ne dorim chiar sa imbunatatim calitatea acestor servicii.

In acest scop, ca sa stii cum alegi compresorul potrivit pentru o sala de compresoare, cateva cunostinte tehnice de baza reprezinta un atuu pentru oricine are nevoie de o astfel de instalatie. Costul de achizitie al unui compresor reprezinta doar 8% din costul total al compresorului pe durata lui de viata (aprox. 20 ani), in timp ce costul major este reprezentat de consumul energetic pentru aceasta intreaga perioada. Citeste mai mult