Blog

Blog

Dor de Primavara, spectacol folcloric tare fain!

Etichete:, , , Evenimente 0 comentarii

Nu ca-i al nostru, vorba aia, dar spectacolul folcloric Dor de Primavara din acest an tare fain o fost!

In 21 Martie 2015, de la ora 18:00, iubitorii muzicii si jocurilor populare romanesti s-au strans, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca pentru a se bucura de un frumos spectacol folcloric, intitulat sugestiv Dor de Primavara.

Organizat de Asociatia Folclorica Dor Clujean in colaborare cu si sponsorizat de Carpat Instal, spectacolul la care intrarea a fost gratuita s-a dovedit a fi un real succes! Ne-au cantat si incantat Cornel Borza, Adriana Hagau, Dalia Moholea, Marcel Avram si Florin Bota. De jucat si incantat, ne-au jucat si incantat copiii si tinerii minunati care fac parte din Ansamblul Dor Clujean, si care au dat dovada de atata energie si voie buna incat i-au molipsit pe toti cei din sala!

Sustinem folclorul romanesc, iar acesta este al doilea an consecutiv cand suntem sponsorii principali ai acestui eveniment si ne-am propus sa facem din asta o traditie! Consideram ca pentru sanatatea unei comunitati, este foarte important ca fiecare dintre noi sa contribuim, pe cat posibil, cu cate un strop de bucurie autentica, fara sa asteptam nimic in schimb. Fericirea de pe chipul clujenilor care au umplut sala la acest spectacol a insemnat foarte mult pentru noi! Implicarea in astfel de proiecte ne bucura sufletele si ne motiveaza sa muncim cu si mai mare drag si spor in continuare!

Le multumim tuturor celor care au urcat pe scena si ne-au oferit acest minunat spectacol, le multumim celor care au fost in sala si ne-au umplut de energie pozitiva. Va asteptam cu drag si anul viitor!

Articole similare

  • ansamblul dor clujean cluj

Adauga comentariu

Tasteaza cuvantul din imagine pentru a dovedi ca nu esti un robot! (obligatoriu)
Anti-spam image