Blog

Blog

Reparatii tevi cat ai zice…dop (de gheata)!

Etichete: Instalatii apa canal, Instalatii sanitare, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Reparatii tevi. Ce bataie de cap! Sau nu?

Pentru a prelungi durata de viata si buna functionare a diferitelor tipuri de instalatii, sunt necesare lucrari de intretinere si reparatie ale tevilor asigurate de personal calificat. In mod obisnuit, intreaga instalatie trebuia golita de orice lichid inaintea efectuarii lucrarilor, dar acum exista o solutie mult mai facila: un sistem ce creeaza dopuri de gheata care impiedica eventualele scurgeri ale lichidului si permit efectuarea lucrarilor fara golirea tevilor.

Dispozitiv pentru dopuri de gheata

Dispozitivul REMS Eskimo permite inghetarea rapida si usoara a tevilor de cupru, aluminiu, plastic, compozitie multistrat cu diametru intre 1/8” – 2” (10 – 60 mm), folosind dioxidul de carbon ca agent frigorific, cu capacitate de racire pana la -75°. Acest lucru usureaza lucrarile de reparatie si intretinere, nemaifiind nevoie de golirea intregii instalatii.

Reparatii tevi Cluj cu ajutorul dispozitivului care creeaza dopuri de gheata.

Avand un design simplu si compact, dispozitivul este foarte usor de utilizat chiar si in spatii restranse si nise. Asamblarea rapida, furtunurile flexibile si materialele de calitate fac din acesta alegerea perfecta pentru intretinere si reparatii tevi.

Reparartii tevi si intretinere instalatii cu ajutorul dispozitivului REMS Eskimo

Acest sistem de infundare a tevilor se foloseste pentru orice tipuri de defectiuni ale instalatiilor, avand un timp de inghetare care difera in functie de grosimea tevii si al materialului component.

Cel mai des intalnite probleme la tevi si instalatii pot fi cauzate de tipul lichidului din interior, presiunea lui, temperatura si impuritatile sale:

  • Existenta unor substante corozive care ataca materialul din care este construita instalatia;
  • Formarea unui dop impenetrabil din cauza depunerilor de sedimente pe interiorul tevilor;
  • Craparea tevilor din cauza diferentelor mari de temperatura sau presiune intr-un timp foarte scurt.

Dispozitivul de formare a dopurilor de gheata in tevi permite inghetarea lichidului din interiorul instalatiilor din metal intr-un timp scurt, de ordinul minutelor, rezistand la o presiune in teava de pana la 500 bar. In cazul in care se efectueaza reparatii la tevi din plastic, acest timp va creste sesizabil.

Pentru servicii de reparatii tevi si intretinere instalatii apelati cu incredere la echipa noastra: avem o experienta considerabila in domeniul instalatiilor si lucram cu dispozitive performante, de ultima generatie.

Adauga comentariu