CARPAT ALL INCLUSIVE

 

Ce este Programul Carpat All Inclusive?

Amenajarea si redecorarea casei, a biroului sau a oricarui alt spatiu, indiferent de destinatie, se poate dovedi o provocare mai mare decat ar parea la o prima privire. Fie ca este vorba de mici renovari sau de un proiect complex, ne-am propus ca prin demararea acestui program sa raspundem prompt unei game largi de provocari in ceea ce priveste amenajarile interioare si exterioare.

Carpat All Inclusive doreste reunirea sub egida unui singur nume a unui program menit sa ofere solutia completa de amenajari. Acest program doreste sa devina partenerul principal pe care sa va bazati atunci cand incepeti planuirea renovarii locuintei dumneavoastra si doreste sa va fie alaturi in toti pasii parcursi pana la finalizarea lucrarilor.

Pentru ca stim ca uneori simpla executie a acestor lucrari nu este de ajuns, furnizam servicii de consultanta si suport in alegerea celor mai potrivite solutii tehnice si a materialelor potrivite, atat inainte, cat si in timpul executiei lucrarilor, bazat pe vasta experienta a meseriasilor nostri. Mai mult, lasam in indatorirea noastra pregatirea zonei de lucru ce urmeaza a fi amenajata si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Printre serviciile de care puteti beneficia in cadrul programului Carpat All Inclusive se numara:

 

Lucrari de amenajari interioare:

 • finisarea peretilor (decopertare tencuiala veche, gletuire, amorsare, zugravire, montaj tapet, etc.);
 • demolari, construire pereti (zidarie BCA/caramida, pereti gips carton, tavane casetate, etc.);
 • izolatii fonice si termice;
 • decopertare si montare parchet, gresie, faianta si accesorii auxiliare;
 • montare usi interioare si reparatii la spaletii usilor si geamurilor;
 • refacere sau executie instalatie electrica (schimbare panou electric, schimbare circuite electrice, montare aparataj si corpuri de iluminat, etc);
 • executie instalatii termice (montare centrala termica, montare sau schimbare calorifere, etc);
 • inlocuire sau executie instalatii sanitare (demontare si montare obiecte sanitare: cada, vas si rezervor WC, lavoar, cabina de dus, bateri, acesorii aferente, izolatii lichide pentru bai etc);

 

Lucrari de amenajari exterioare:

 

 • finisarea peretilor-tencuieli exterioare;
 • placari cu gresie, marmura si granit;
 • montare pavaje si borduri;
 • constructii si reparati la alei, trotuare;
 • alte lucrari de reparatii, lacatuserie,vopsitorie, confectii metalice, etc.

 

Avantajele evidente ale colaborarii cu o singura firma pentru toate aceste lucrari sunt costurile mai reduse, economisirea de timp pretios si comoditatea beneficiarului de a colabora cu un singur partener pentru stabilirea tuturor detaliilor privind proiectul, organizarea si sincronizarea operatiunilor necesare ducerii la bun sfarsit a planului de amenajare.

Fiecare beneficiar va discuta inca de la inceput cu un consultant Carpat Instal toate detaliile proiectului si va tine legatura cu el pe toata durata realizarii lucrarilor pentru eventuale observatii sau ajustari la planul initial. Timpul de executie este variabil de la caz la caz, insa muncitorii nostri vor avea un program de 8 ore pe zi, de luni pana vineri, intre orele 8-16, existand posibilitatea de prelungire pentru ziua de sambata si pentru un program de 10 ore pe zi in regim de urgenta, fara costuri suplimentare.

Pentru orice alte detalii legate de programul Carpat All Inclusive puteti sa ne contactati telefonic la 0734-704022/0264-435125 sau sa ne scrieti la office@carpat.eu.