Filmare canal – ce este?

Inspectia video a canalizarilor  – sau filmare canal – este cel mai recent serviciu pe care il oferim!

Daca mai demult tehnologia ne oferea posibilitatea sa inspectam conductele doar pana in punctul in care diametrul acestora permitea deplasarea umana, acum lucrurile s-au simplificat mult datorita echipamentelor de inalta performanta, dotate cu tehnici de masurare si detectie.

Posibilitatea de filmare canal face ca  munca noastra sa fie mult mai organizata, iar dumneavoastra veti sti si veti vedea cu exactitate care este starea conductelor, care sunt problemele si care sunt cauzele care duc la blocaje repetate si la functionarea defectuoasa a canalizarii.

Desigur, poate fi nevoie de o inspectie video si atunci cand doriti sa mai construiti o baie sau sa remodelati o baie sau o bucatarie deoarece cantitatile de apa reziduala cresc si trebuie sa va asigurati ca linia de canalizare poate suporta acest surplus. O filmare canal efectuata in prealabil va scuteste de neplaceri ulterioare!

 

Filmare canal – in ce consta?

Camera noastra este prevazuta cu un cap de filmare rezistent la apa si prevazut cu 8 leduri montate de-a lungul unei tije din fibra de sticla, facilitand astfel interpretarea imaginilor. Pentru inspectarea locurilor greu accesibile, ea dispune si de un cablu de impingere cu lungimea de 22 m putand inspecta si diagnostica tevi cu diametrul de pana la 25 mm.

Cu noua camera de inalta performanta, echipa Carpat Instal poate realiza filmari profesionale, plasand-o pe tevile de bransament (conductele care leaga cazile de baie si robinetele de teava de canalizare) sau pe teava de canalizare a casei (conducta de diametru mai mare care duce din casa catre linia de canalizare a orasului).

In momentul in care va exista un blocaj, specialistii nostri vor opri camera care este prevazuta cu un transmitator si vor merge la nivelul solului mutand dispozitivul de localizare pana cand acesta va prelua semnalul. Acest lucru le va permite sa insemneze cu un spray locul exact al blocajului canalizarii si acolo vor sapa un sant.