CONSUMABILE | ACCESORII | PIESE DE SCHIMB COMPRESOARE

Producerea aerului comprimat de catre compresoare vine insotita de utilizarea unor echipamente si consumabile auxiliare.

Uscatoarele de aer sunt menite sa elimine umiditatea din aer, sa ajute la furnizarea unui aer cat mai pur, dar si sa ajute la pastrarea in bune conditii a instalatiilor de aer comprimat.  Comercializam uscatoare de aer de diferite debite, intre 350 si 22.000 l/min, dar si cu puncte de roua de 3°C si respectiv 5°C., la presiuni de pana la 16 bari.

In cazul in care utilizarea compresoarelor solicita stocarea aerului, punem la dispozitia clientilor rezervoare verticale si orizontale, vopsite sau galvanizate pentru stocarea aerului la diferite presiuni, impreuna cu accesoriile aferente.

Pe langa acestea, tratarea aerului pentru separarea impuritatilor este sustinuta de utilizarea unor accesorii vitale. Prin intermediul parteneriatelor stabilite cu companii din afara tarii, comercializam filtre de aer, ulei si filtre separatoare, originale sau echivalente, separatoare apa-ulei, filtre de linie, micro filtre, filtre cu carbon, uleiuri minerale si sintetice, dar si uleiuri cu specificatii aparte, curele, fulii, purjatoare temporizate, bulbi termostatici, indicatoare diferentiale, etc.

Ne aflam in plina expansiune, iar prin gama diversificata de produse pe care o putem furniza clientilor nostri, incercam sa venim in ajutorul acestora cu servicii complete in ceea ce priveste producerea aerului comprimat in parametrii necesari.

Pentru a ne transmite o cerere de oferta si pentru detalii despre produsele comercializate ne puteti contacta aici.

 

Uscator aer Friulair AMD 9

 

Pret vechi: 2277 lei+TAV

Pret nou: 1897.5 lei+TVA

 

Caracteristici tehnice:

Parametru U.M. Valoare
Presiune maxima de lucru Bar 18
Debit maxim de aer tratat l/min 950
Punct de roua nominal °C 5
Voltaj Volt.hz 1/230/50-60
Controler DMC 15
Dimensiuni mm 370X515X475
Greutate kg 26

 

 

Purjator temporizat

purjator-temporizat

Pret vechi: 382.5 lei+TVA

Pret nou: 337.5 lei+TVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manomentru diferential

 

Pret vechi: 180 lei+TVA

Pret nou: 157.5 lei+TVA

 

Filtre si accesorii

filtre-si-accesorii