SERVICE SI MENTENANTA COMPRESOARE

Echipa specializata a firmei Carpat Instal va ofera servicii diversificate de service si mentenanata  pentru echipamentele utilizate, in raport cu graficele de interventie, dar si in cazul aparitiei unor situatii neprevazute.

In functie de necesitate, echipa noastra poate furniza urmatoarele categorii de servicii:

  • Intretinere preventiva si revizii constante (schimb filtre, ulei, curele, etc.);
  • Furnizare consumabile si piese de shimb originale sau echivalente pentru toate tipurile de compresoare;
  • Revizii generale programate sau ocazionale (schimb filtre si ulei, schimb cartuse filtre linie, inlocuire supape minima presiune, purjatoare, senzori de temperatura si presiune, etc.);
  • Reparatii capitale si revizionarea/inlocuirea grupului de compresie. Acestea pot fi realizate la sediul beneficiarului sau la atelierul nostru si presupun revizionarea si inlocuirea la nevoie de rulmenti, simeringuri, cuplaje elastice, curatare radiator, etc.;
  • Realizarea circuitelor instalatiilor de aer comprimat necesare pentru a crea si completa “drumul” aerului pana la compresor si dupa acesta, inspre echipamentele ce il utilizeaza;
  • Revizii si reparatii la uscatoarele de aer;
  • Punere in functiune;
  • Consultanta tehnica de specialitate;

Serviciile furizate de compania noastra vin insotite de posibilitatea inchierii unui contract de mentenanta creat sub forma unor pachete de abonamente ce ofera clientilor avantaje multiple legate de tarifele orelor de manopera, preturi preferentiale pentru produse si deplasare, dar si avantajul prioritatii in cazul unor interventii neprevazute, etc. In functie de nevoile beneficiarilor, pachetele de abonamente pot fi personalizate.

Pentru cazurile in care activitatea desfasurata de beneficiar nu permite intreruperea productiei, interventiile se pot realiza si in afara programului obisnuit de lucru sau exista posibilitatea inchirierii unui compresor ca back-up pe perioada cand acesta se afla in reparatii sau revizie.

Pe langa serviciile furnizate pentru compresoare, in ascensiune se afla si dezvoltarea departamentului pentru service la echipamentele mecanice, serviciu ce vine in completarea celor ce vizeaza deja echipamentele de producere a aerului comprimat.

Toate acestea au fost create si integrate in compania noastra ca suport pentru serviciile de mentenanta generala dedicate zonei industriale si nu numai, menite sa ofere solutii potrivite pentru multiplele provocari pe care o companie le poate intalni in desfasurarea activitatii si in dezvoltarea durabila a acesteia (instalatii apa-canal, sanitare, termice electrice, instalatii aer comprimat, instalatii de stingere a incendiilor, amenajari interioare).