Blog

Blog

Sisteme de irigatii in Cluj – Carpat Instal

Etichete: , , , , , , Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Sisteme de irigatii in Cluj si imprejurimi – un nou serviciu oferit de Carpat Instal! De 5 ani, firma noastra ofera servicii de proiectare si de intretinere la instalatiile de apa, canalizare, termice si electrice, mentenanta generala, instalatii tehnico-sanitare, lucrari de constructii. Astfel, dezvoltarea portofoliului de servicii prin adaugarea serviciului de irigatii vine firesc.

Sistemele de irigatii sunt o serie de lucrari si operatii profesionale prin care se aduce si se administrează artificial apa pe un teren cu vegetatie, fie pentru a ajuta la imbunatatirea recoltelor agricole, fie pentru a ingriji elemente de arhitectura peisagistica, ori pentru refacerea vegetatiei pe suprafete afectate, si pentru organizarea unui microclimat mai umed in perioadele secetoase si foarte calduroase. Irigatiile sunt cea mai eficienta masura de combatere a efectelor secetei asupra zonelor verzi, insa este important sa stiti cum alegeti un sistem de irigare eficient.

Suntem specializati in proiectarea si executia de sisteme automate de irigat prin aspersiune pentru spatii verzi, dar nu excludem ca in viitor sa realizam si irigatii pentru agricultura.

Sisteme de irigatii in Cluj executate de Carpat Instal

Sensul giratoriu de la 7 strazi – Sistem de irigatii executat de Carpat Instal

 

Sisteme de irigatii in Cluj

Oferta Carpat Instal in ceea ce priveste montarea sistemelor de irigatii include:

  • Consultanta in ceea ce priveste irigarea spatiilor verzi (gratuit!);
  • Proiectare sisteme de irigare (gratuit!);
  • Executie sisteme de irigare;
  • Service sisteme de irigare.

Sistemele de irigatii profesionale creeaza conditii optime pentru plante si gazon si asigura conditii mai bune, independente de vreme si de cantitatea de precipitatii atmosferice. Proiectarea si montarea sistemelor de irigatii se poate face  periodic sau o singura data, asigurand succesul gradinii, parcului, livezii, solarului sau campului cultivat de dumneavoastra.

Sisteme de irigatii in Cluj, proiectate si montate de Carpat Instal, functioneaza in spatiul verde din sensul giratoriu de la 7 strazi, de amenajarea caruia se ocupa echipa noastra – Amenajare sens giratoriu 7 Strazi, Gruia.

Articole similare

  • amenajari Cluj sens giratoriu 7 strazi

Adauga comentariu