Instalatii de aer conditionat

Instalatiile de aer conditionat se regasesc atat in spatii rezidentiale, cat si in spatii comerciale si industriale.

Echipele de instalatori Carpat Instal sunt pregatite sa va ofere cele mai bune solutii pentru instalatia de aer conditionat. Cu o vasta experienta in domeniu, va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  • Comercializare aparate de aer conditionat Daikin
  • Consultanta in alegerea aparatului de aer conditionat, in functie de nevoi, cerinte, locatie si posibile restrictii
  • Montaj profesionist
  • Servicii de mentenanta si reparatie aparate de aer conditionat

Stiai ca? Aparatele de aer conditionat Daikin sunt apreciate la nivel international pentru calitatea lor si tehnologia bazata pe inovatie.

 

De ce instalatia de aer conditionat trebuie realizata de specialisti si persoane autorizate? 

 

Instalatiile de aer conditionat au un grad mare de complexitate,  de aceea montarea aparatului de aer conditionat trebuie realizata de o persoana autorizata. Alte motive pentru care este mai bine sa apelati la o firma specializata pentru executia instalatiei de aer conditionat:

  • Executia unei instalatii de aer conditionat necesita echipamente de specialitate si cunostinte tehnice
  • Aparatele de aer conditionat contin freon, o substanta periculoasa daca nu este utilizata in mod corect. Din acest motiv este obligatoriu ca orice lucrari si interventii la nivelul instalatiei de aer conditionat sa fie realizate de persoane autorizate.
  • Instalarea corecta a aparatului de aer conditionat este un factor decisiv, care determina eficienta si buna functionare a intregii instalatii

Aveti nevoie de o firma specializata pentru executia instalatiei de aer conditionat? Apelati la serviciile Carpat Instal!