Etichete

INSTALATII ELECTRICE INDUSTRIALE

Profesionisti in instalatii electrice industriale, interioare si exterioare, pentru distributia energiei electrice, alimentare consumatori si iluminat cladiri. Asiguram servicii de proiectare, executie si mentenanta instalatii electrice industriale in Cluj cu personal experimentat, atestat profesional, specializat in proiecte complexe.
instalatii electrice industriale cluj

DE CE SA ALEGI CARPAT INSTAL PENTRU INSTALATII ELECTRICE INDUSTRIALE?

Feature Box Image
PERSONAL AUTORIZAT
Electricieni autorizati ANRE, profesionisti ai instalatiilor electrice industriale.
Feature Box Image
14 ANI EXPERIENTA
Avem in portofoliul nostru sute de proiecte complexe finalizate cu succes.
Feature Box Image
LUCRARI CERTIFICATE
Lucrarile intreprinse de echipa noastra sunt certificate ISO si ANRE.
Feature Box Image
GARANTIA LUCRARILOR
100% responsabili: oferim garantie pentru manopera lucrarilor realizate.
LUCREAZA CU NOI

 0728 927 094

Despre instalatiile electrice industriale

Proiectare, montare, punere in functiune, mentenanta si reparatii pentru orice tip de instalatii electrice cu LED, interioare si exterioare. Executam pe baza de proiect inlocuirea aparatelor de iluminat clasice cu aparate de iluminat LED, ce dispun de sisteme automate de monitorizare, control si optimizare a consumului. 

Rezultatul? Economii substantiale pe termen mediu si lung!

Proiectare, executie si punere in functiune pentru toate tipurile de instalatii de siguranta: iluminat de siguranta, impamantare, paratraznet, echipotentializare

Lucrarile se realizeaza in conformitate cu normele legale si tehnice in vigoare si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Proiectam, executam si punem in functiune tablouri electrice de distributie. Suntem pregatiti pentru colaborari pe termen lung, asigurand garantie si servicii de reparatii si mentenanta in postgarantie. 

Tablourile au un inalt nivel de siguranta, fiind realizate in conformitate cu standardul SR EN 60439-1.

Punem in functiune, in parametri optimi, tablouri electrice de automatizare, incepand din faza de proiectare pana in cea de mentenanta. Asiguram consiliere tehnica de specialitate, montaj, intretinere, service in garantie si postgarantie.

Tablourile sunt realizate si testate cu personal calificat si experimentat. Sunt livrate impreuna cu mapa produsului, buletine de verificari, certificate de calitate si garantie.

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau