Etichete

SUNTEM ECHIPA DE CARE AI NEVOIE PENTRU LUCRARI COMPLEXE DE INSTALATII APA-CANAL.

Echipa noastra de ingineri, proiectanti si instalatori autorizati lucreaza impreuna pentru a duce la bun sfarsit proiecte ample din sfera instalatiilor apa-canal. Gestionam lucrari complexe inca din faza de proiectare, le executam cu profesionalism si le predam la cheie, cu garantia lucrarilor. 

Feature Box Image
EXPERTIZA
Profesionisti si specialisti ai instalatiilor apa-canal, acoperim de la A la Z intreaga gama de servicii din sfera lucrarilor de apa si canalizare.
Feature Box Image
EXPERIENTA
Activam de 14 ani in domeniul instalatiilor apa-canal. Am finalizat cu succes sute de proiecte pentru persoane fizice si juridice.
Feature Box Image
DOTARI
Avem de toate. Dispunem de utilaje si echipamente moderne care ne ajuta sa ne oferim serviciile la cel mai inalt nivel de eficienta si calitate.
Feature Box Image
INCREDERE
Ne asumam intreaga responsabilitate pentru munca depusa: toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie pentru manopera.

INSTALATII APA-CANAL

Vezi gama completa de servicii Carpat Instal. Selecteaza serviciul care te intereseaza si afla mai multe despre cum te putem ajuta. 

Lucreaza cu noi

Ce sunt instalatiile de apa-canal?

  • Alcatuita din pompe, conducte, rezervoarede stocare, statii de tratare, statii de epurare, statii de pompare.
  • Asigura aprovizionarea cu apa potabila pentru consum menajer, combaterea si prevenirea incendiilor in orase, case, scoli, spitale, companii, spatii industriale.
  • Presiunea apei trebuie sa fie suficienta pentru a asigura functionarea robinetelor, insa nu prea ridicata, atunci existand riscul aparitiei de scurgeri si intreruperi ale apei in conducte.
  • In zonele cu nevoi reduse se monteaza echipamente de reglare a presiunii apei.
  • Compusa din canale colectoare, canale de serviciu, camine, guri de scurgere si alte constructii anexe.
  • Asigura preluarea, transportul si tratarea apelor uzate inainte de a fi evacuate intr-un rau, lac, mare sau reutilizate pentru irigatii si in alte scopuri industriale.

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau