Blog

Blog

Revizia Compresoarelor – servicii profesioniste Carpat Instal

Etichete: , , Aer Comprimat 0 comentarii
featured image

Echipa firmei Carpat Instal este formata din specialisti in domeniile lor de activitate. Așa cum spune și sloganul nostru, ne-am specializat mereu inspre a rezolva provocari multiple cu solutii potrivite pentru clientii nostri, iar serviciile noastre au evoluat odata cu nevoile clientilor.

Revizia compresoarelor este unul dintre cele mai solicitate servicii Carpat Instal, deoarece putem oferi servicii diversificate de service si mentenanta pentru echipamentele utilizate, atat in raport cu graficele de interventie optime, dar mai ales in cazul aparitiei unor situatii neprevazute.

 

De ce ai nevoie de revizuirea si mentenanta compresoarelor?

Un sistem de aer comprimat modern trebuie sa fie 100% eficient pentru a aduce un plus afacerii tale, deoarece buna functionare a unei instalatii de aer comprimat influențează functionarea echipamentelor care il folosesc. Compresoarele trebuie sa functioneze astfel incat agenții de contaminare precum apa, uleiurile, praful, rugina si alte materiale straine sunt inlaturate.

Pentru a te asigura ca instalatia functioneaza optim in permanenta, aceasta are nevoie de mentenanta periodica si de schimbarea pieselor consumabile inainte de a-si pierde eficienta. Problemele pot aparea oricand pe parcursul functionarii compresoarelor, astfel ca noi iti recomandam ca verificarea lor sa se faca cat de des posibil.

 

Ce servicii iti oferim?

Echipa noastra garanteaza promptitudine si profesionalism prin solutiile inteligente de service, reparatii si abonamente de mentenanta pe care le oferim:

 

  • Intretinerea preventiva a compresoarelor si revizii constante (schimb de filtre, ulei, curele, etc.);
  • Furnizarea de consumabile si piese de schimb originale sau echivalente pentru toate tipurile de compresoare;
  • Revizii generale programate sau ocazionale (schimb filtre si ulei, schimb cartuse filtre linie, inlocuire supape minima presiune, purjatoare, senzori de temperatura si presiune, etc.);
  • Reparatii capitale si revizionarea/inlocuirea grupului de compresie. (presupun revizionarea si inlocuirea la nevoie de rulmenti, simeringuri, cuplaje elastice, curatare radiator, etc.);
  • Realizarea circuitelor instalatiilor de aer comprimat necesare pentru a crea si completa “drumul” aerului pana la compresor si dupa acesta, inspre echipamentele ce il utilizeaza;
  • Revizii si reparatii la uscatoarele de aer;
  • Punere in functiune a sistemelor de aer comprimat;
  • Consultanta tehnica de specialitate;
  • La nevoie, comercializarea unui întreg sistem nou de compresoare;

Verificarile se pot efectua si in afara programului obisnuit de lucru in cazuri speciale.

 

De ce sa alegi un contract de mentenanta a compresoarelor Carpat Instal?

 

Daca alegi sa inchei un contract de mentenanta a compresoarelor, vei beneficia de discounturi pentru materiale si manopera, verificari lunare incluse in cadrul abonamentului, prioritate in cazul in care apar probleme neprevazute. De asemenea, noi ne adaptam la nevoile clientilor nostri, astfel ca pachetele de abonamente pot fi personalizate dupa necesitatea fiecaruia.

 

Avem la dispozitie un departament tehnic de exceptie, cu profesionisti bine pregatiti in domeniul instalatiilor de aer comprimat si a echipamentelor ce folosesc aer comprimat. Indiferent de ce servicii preferi, noi iti putem garanta ca echipa noastra reprezinta una dintre cele mai bune solutii.

Contacteaza-ne acum!

Articole similare

  • Sisteme de irigatii pentru spatii verzi in Cluj.

Adauga comentariu