Blog

Blog

1 luna de ABONAMENT GRATIS pentru companii! – Carpat All Inclusive

All Inclusive, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Mesterul Carpat vine cu o promotie adresata companiilor din Cluj: alegeti programul Carpat All Inclusive pentru companii iar prima luna de abonament este GRATUITA, cadou din partea noastra! Promotia este valabila pana la 31 august 2017!

Sunati acum pentru detalii: 0734 704 022 / 0264-435 125.

 

Ce este programul Carpat All Inclusive?

Fie ca aveti planuite mici renovari sau un proiect complex, ne-am propus ca prin demararea programului Carpat All Inclusive sa raspundem prompt unei game largi de provocari in ceea ce priveste amenajarile interioare si exterioare.

In cadrul programului Carpat All Inclusive, desfasurat pe baza de abonament, compania dumneavoastra beneficiaza de servicii complete din partea echipei noastre, de la planificarea lucrarilor pana la finalizarea lor, pas cu pas. Acum puteti alege, alaturi de profesionisti, serviciile optime de amenajare in functie de necesitatile proiectului. Gasiti toata gama serviciilor disponibile prin Carpat All Inclusive aici!

Avantaje si beneficii Carpat All Inclusive

Stim ca ritmul de lucru pentru executarea unor lucrari complexe este una dintre problemele pentru care multe firme amana inceperea lor. Totusi, lucrarile de amenajare trebuie realizate si, cel mai important, acestea trebuie sa reflecte calitate, durabilitate si profesionalism.

Detaliile proiectului vor fi discutate cu un consultant Carpat Instal cu care veti tine legatura pe toata durata realizarii lucrarilor pentru eventuale observatii sau ajustari la planul initial.

Colaborarea cu o singura firma va asigura costuri mai reduse si economisirea de timp pretios. Stabiliti toate detaliile privind proiectul, organizarea si sincronizarea operatiunilor necesare cu un partener de incredere!

Contactati-ne la 0734 704 022 sau 0264-435 125!

*Promotie valabila pana la 31.08.2017.

Aveti o nelamurire sau o sugestie legata de programul Carpat All Inclusive? Lasati-ne un comentariu la acest articol, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Adauga comentariu

Tasteaza cuvantul din imagine pentru a dovedi ca nu esti un robot! (obligatoriu)
Anti-spam image