Etichete

Abonamente servicii mentenanta generala pentru persoane juridice

La Carpat Instal ai abonamente servicii mentenanta generala pentru companii

Abonamente servicii mentenanta generala pentru persoane juridice reprezinta serviciile de revizuire, intretinere si reparare a instalatiilor oferite de Carpat Instal companiilor. Specializati in servicii complete de instalatii, la Carpat Instal suntem mereu atenti la nevoile clientilor nostri si suntem mereu la curent cu tendintele, oferind servicii de calitate in cel mai eficient mod posibil.

La fel ca pentru asociatiile de proprietari, va oferim posibilitatea incheierii unor contracte de abonamente servicii mentenanta generala pentru companii. La Carpat Instal, persoanele juridice pot alege dintre 3 variante de abonamente servicii instalatii: Basic, Clasic si Premium. Nu limitam insa alegerile pe care vreti sa le faceti, de aceea exista posibilitatea personalizarii atat a serviciilor, cat si a pretului exact al lucrarilor, in functie de necesitatile companiei.

Abonamente servicii mentenanta generala

Efectuam, dupa necesitati revizuirea, intreţinerea şi repararea urmatoarelor instalaţii pentru intreaga cladire:

Instalatii tehnico-sanitare

Folosirea indelungata a instalatiilor tehnico-sanitare sau exploatarea lor necorespunzatoare sunt cauzele defectiunilor care au ca urmare o pierdere importanta de apa, de energie electrica si de munca prestata pentru producerea ei. In anumite cazuri, se pot produce pagube si mai neplacute, ca inundatii sau infilitrari de apa in pereti si in tavane.

Instalatii termice (exclus centrala)

Suntem specializati in efectuarea lucrarilor de termoficare destinate: cladirilor comerciale, publice, industriale, case individuale, etc. Tinand cont de eficienta energetica, costul ei, al exploatarii precum si consumul de combustibil.

Instalatii electrice (exceptie facand instalatiile tehnologice)

Instalatiile electrice se degradeaza in timp, acestea avand nevoie de inspectii periodice pentru asigurarea unei bune functionari si a sigurantei. Pe de alta parte, realizarea de la zero a unui proiect de instalatii electrice presupune un efort mai mare si o atentie ridicata in faza de proiectare. De aceea, inca de la inceput este recomandata colaborarea cu o firma specializata, care dispune de electricieni autorizati deoarece acestia stiu foarte bine cum sa realizeze instalatiile pentru locuinte si cum sa includa in proiect toate elementele electrice.

Abonamente servicii mentenanta generala cladiri

Pentru a avea garantia ca valoarea cladirilor ramane neschimbata este nevoie ca acestea sa fie mentinute asigurandu-se periodic servicii de curatenie, inspectii si reparatii.

Carpat Instal va ofera abonamente servicii mentenanta generala care au ca scop optimizarea  instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Dintre aceste lucrari de reparatii si intretinere ale proprietatii societaţii se pot efectua urmatoarele: lacatuserie, vopsitorie, betonari la balustrade, borduri , trotuare, demolari, decopertari, terasamente, placari cu gips carton si tavane casetate.

Abonamente servicii mentenanta generala complete prin Carpat Instal

Avantajele colaborarii cu Carpat Instal

In cazul contractarii de abonamente servicii mentenanta generala, va asiguram un departament de interventie, iar echipa noastra se va deplasa in cel mai scurt timp pentru a va veni in ajutor.

Atat managerii cat si angajatii nostri au pregatire de specialitate, toate eforturile noastre indreptandu-se spre satisfacerea exigentei pietei si asigurarea unor garantii de durata. Consilierea si constatarea se face gratuit fara achitarea taxei de deplasare.

Societatea noastra dispune de cele mai moderne echipamente , utilaje si scule folosite in domeniul nostru de activitate. Astfel, dumneavoastra beneficiati de o calitate deosebita a obiectivelor realizate, la preturi competitive, cu respectarea termenelor stabilite de comun acord.

In plus, pentru persoanele juridice care doresc abonamente servicii mentenanta generala, oferim diferite reduceri, in functie de valoarea totala a lucrarilor, o revizie completa gratuita pe an si preturi preferentiale ajustate oricarui proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau