Blog

Blog

Aparate de aer conditionat Daikin: vindem si montam

Aparate de aer conditionat, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Aparate de aer conditionat Daikin disponibile spre vanzare in Cluj prin Carpat Instal. Asiguram totodata si montaj profesionist. Apeleaza la un specialist pentru a te asigura ca aparatul tau de aer conditionat va functiona fara probleme.

 

Aparatele de aer conditionat Daikin necesita instalare si montaj de specialitate in mai multe etape. Acum poti alege sa investesti intr-un sistem de aer conditionat Daikin si sa apelezi la serviciile de instalare executate de echipa Carpat Instal.

Caldura verii te copleseste iar geamul deschis permanent face mai mult rau decat bine atunci cand afara e mai cald decat inauntru. Daca in aceste zile toride te-ai gandit cel putin o data pe zi la un aparat de aer conditionat sau la un sistem mai complex de aer conditionat iar acum citesti acest articol, e un semn ca poate ar fi momentul sa nu mai transpiri cu gandul ca nu vei gasi modelul ideal sau specialistul potrivit care sa se asigure ca lucrarea este una de calitate.

Daikin dezvolta de peste nouazeci de ani aparate de aer conditionat de inalta calitate pentru a aduce in cladiri cu diverse caracteristici un confort perfect si solutii complete bazate pe calitate si inovatie. Sistemele de aer conditionat Daikin se potrivesc nevoilor tale si sunt ideale pentru locuinte, spatii comerciale, hoteluri sau chiar pentru spatii de mari dimensiuni din domeniul industrial:

 

Aparate de aer conditionat Daikin: vindem si montam!

 

Confortul la tine acasa

Alege dintr-o varietate de unitati interioare potrivite oricarei incaperi si gaseste solutia completa pentru controlul climatizarii din locuinta ta. Modelele de aparate de aer conditionat Daikin pentru spatii rezidentiale sunt proiectate cu ajutorul unor tehnologii eficiente din punct de vedere energetic care reduc costurile de functionare pentru a te ajuta sa economisesti! Acestea utilizeaza surse regenerabile de energie pentru a diminua amprenta de carbon si instrumente de masurare a energiei care iti permit optimizarea consumului energetic. Senzorul inteligent asigura un flux de aer optim. Nu trebuie sa-ti faci probleme nici pentru conditiile meteo care pot sa puna in pericol unitatile exterioare, acestea sunt rezistente si performante indiferent de temperaturi.

Aparat de aer conditionat Daikin FTX-GV – Rezidential

 • Unitate de perete
 • Controler online (optional)
 • Valori ale eficientei sezoniere de pana la clasa A+ in racire si A in incalzire
 • Consum redus de energie cand sunteti plecat

 

 

Eficienta in spatiile de mari dimensiuni

Sistemul de climatizare este esential in unele medii solicitante ale aplicatiilor industriale variate. In fabricile de productie sau in depozitele de stocuri uriase este necesara functionarea fara probleme a sistemului de climatizare pentru a nu genera probleme care implica costuri suplimentare.

Indiferent de nevoia specifica domeniului de activitate, de la racirea alimentelor, asigurarea functionarii optime a echipamentelor de productie cu ajutorul echipamentelor de racire si pana la mentinerea fara probleme a echipamentelor IT pentru a face fata unor cantitati mari de caldura, sistemele de racire a aerului Daikin sunt o alegere care va face diferenta!

 

Aparate de aer conditionat Daikin vindem si montam

Aparat de aer conditionat Daikin EWAD-CFXS – Spatii industriale

 • Agregat de racire, compresor surub, condensator racit cu aer cu Free-Cooling, eficienta ridicata, nivel standard al zgomotului
 • Compresor cu un singur surub fara trepte
 • Domeniu larg de functionare
 • Agregat de racire cu racire libera, Controler MicroTech III
 • Economii de energie mai mari in timpul anotimpului rece

 

 

Climatul perfect pentru spatii comerciale

Fie ca vorbim de spatii de birouri sau de spatii comerciale deschise publicului larg, modele de aparate de aer conditionat Daikin garanteaza racirea eficienta si consumul redus de energie. Datorita acestor tehnologii poti lucra sau te poti relaxa in conditii de confort, la temperaturile dorite.

Aparate de aer conditionat Daikin vindem si montam

Aparat de aer conditionat Daikin CTXS-K – Spatii comerciale

 • Unitate de perete
 • Controler online (optional)
 • Consum redus de energie cand sunteti plecat
 • Conceputa special pentru a fi combinata numai cu unitati exterioare multi

 

 

Carpat Instal va asigura montarea acestor aparate de aer conditionat Daikin dupa ce vei alege modelul in functie de bugetul si nevoile tale!

Echipa noastra colaboreaza acum cu Daikin pentru a-ti pune la dispozitie o modalitate usoara si eficienta de a aduce un aparat de aer conditionat la tine acasa sau la locul de munca. Vom avea grija de instalarea aparatelor de aer condtionat pentru cladirea ta, in functie de nevoi, cerinte, locatie, restrictii ale cladirii si amenajarea interioara.

 

De ce este nevoie de un specialist pentru instalarea unei unități de aer condiționat?

 • Este o operatiune complexa care necesita echipament de specialitate si cunostinte specifice;
 • Unitatile de aer conditionat contin agenti frigorifici, substante care intra sub incidenta protocolului de la Kyoto astfel incat presupun operatiuni efectuate de personae autorizate.

 

Daca ai nevoie si tu de un aparat de aer conditionat, alege cu incredere modelul care ti se potriveste iar noi iti vom veni in ajutor la instalare si montaj! Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii:

0264 435 125 / mobil: 0725 897 590

office@carpat.eu

Adauga comentariu