Blog

Blog

Carpat All Inclusive – Solutia completa pentru locuinta ta!

Etichete: , , , , , , , Noutati Carpat Instal 6 comments
featured image

Renovarea sau finisarea locuintei sunt necesare atunci cand vrem sa transformam un spatiu nelocuibil intr-unul locuibil sau un spatiu locuibil intr-unul mai frumos, mai primitor si mai functional. Daca scopul este vanzarea sau inchirierea, prin renovare sau finisare ii creste valoarea imobilului si astfel vom obtine un pret mai bun. Indiferent de scop, aceste activitati implica timp, bani si multe batai de cap pentru proprietari.

Ca firma de instalatii si constructii (Cluj), ne-am gandit ca o solutie completa ar fi foarte apreciata de cei care doresc sa-si renoveze sau finiseze locuinta. Astfel, am lansat serviciul “CARPAT ALL INCLUSIVE” prin care beneficiarii, in baza unui contract, permit accesul echipei noastre de muncitori si instalatori in apartament sau casa, iar dupa finalizarea lucrarilor solicitate isi primesc locuinta complet renovata sau finisata, aranjata si curata. Ne putem ocupa de absolut toate lucrarile:

✓ instalatii si montaj obiecte sanitare
✓ instalatii si montaj obiecte electrice
✓ instalare centrala
✓ instalare electrocasnice mari (masina de spalat haine, masina de spalata vase, etc.)
✓ montaj gresie, faianta, parchet, mocheta
✓ montaj sau reparatii usi si geamuri
✓ gletuire, tencuire, zugravire pereti, tapet
✓ turnare sapa
✓ transport moloz
.

 

Avantajele evidente ale colaborarii cu o singura firma pentru toate aceste lucrari sunt costurile mai reduse si comoditatea beneficiarului. Fiecare beneficiar va discuta inca de la inceput cu un consultant Carpat Instal toate detaliile proiectului si va tine legatura cu el pe toata durata realizarii lucrarilor pentru eventuale observatii sau ajustari la planul initial. Timpul de executie este variabil de la caz la caz, insa muncitorii nostri vor avea un program de 8 ore pe zi, de luni pana vineri, intre orele 8-16, existand posibilitatea de prelungire pentru ziua de sambata si pentru un program de 10 ore pe zi in regim de urgenta, fara costuri suplimentare.

In colaborarea cu noi, va putem asigura de urmatoarele lucruri:

✓ Cunoastem materialele si le utilizam corespunzator
✓ Avem unelte si echipamente de lucru adecvate
✓ Renovam, reparam si finisam rapid, eficient si fara daune colaterale
✓ Acordam atentie deosebita detaliilor
✓ Facem curatenie la sfarsit

Ce trebuie sa faceti? Ne sunati la numerele de telefon 0734 704 022 sau 0264-435 125, stabilim impreuna un plan de actiune, semnam un contract, muncim cu drag si spor, ne primim rasplata iar dumneavoastra va bucurati de o casa finisata sau renovata ca la carte.

Pentru orice nelamuriri legate de aceasta solutie completa pentru renovarea sau finisarea locuintei, ne puteti lasa un comentariu la acest articol, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Articole similare

  • Care este rolul unui dedurizator apa?
  • La Carpat Instal ai abonamente servicii mentenanta generala pentru companii
  • canalizare instalatii apa canal cluj
  • amenajari Cluj sens giratoriu 7 strazi

6 comments

Timotin Dragos - 2 iulie 2017 Raspunde

Buna ziua!am un apartament de 78 de mp,semifinisat,2 balcoane in total de 22 de mp,2 bai.m-ar interesa finisare totala,parchet gresie faianta,zugravit,indreptat peretii(ar mai trebui un strat de glet).aproximativ cat m-ar costa manopera si de cand aveti echipa disponibila.as incepe lucrarile pana la sfarsitul lunii.Multumesc!

Mesterul Carpat - 3 iulie 2017 Raspunde

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Putem transmite o oferta abia dupa ce vedem locatia, va vom contacta pe email pentru a stabili o intalnire in vederea intocmirii ofertei. O zi cat mai buna va dorim!

Daciana - 27 iunie 2018 Raspunde

Bună ziua,

Ne interesează renovarea parțială (dormitor, salon, hol) a unei case situate la 5 km de Dej și am dorit să știm dacă echipa dumneavoastră se deplasează in afara Clujului și bineînțeles detalii referitoare la condiții și costuri.
Aștept răspunsul dvs și vă mulțumesc anticipat.

Mesterul Carpat - 24 iulie 2018 Raspunde

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Am raspuns tuturor intrebarilor dumneavoastra intr-un email. O zi frumoasa!

Iancu Nicu - 28 iunie 2018 Raspunde

Bună ziua. Vă ocupați de renovări case și în afara Clujului? Respectiv în Filea de Jos?

Mesterul Carpat - 24 iulie 2018 Raspunde

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Am raspuns intrebarii dumneavoastra intr-un email. O zi frumoasa!

Adauga comentariu