Etichete

Cum alegi firma de instalatii? 5 + 1 sfaturi avizate!

Cum alegi firma de instalatii

Cum alegi firma de instalatii? Din experienta noastra de aproape 15 ani de munca in domeniul instalatiilor, cu sute de lucrari efectuate cu succes, iti oferim 5 sfaturi avizate si inca 1…mai delicat. Urmeaza-le pe toate si fa cea mai buna alegere pentru tine!

  1. Alege o firma de instalatii cu personal autorizat

Primul si cel mai important sfat. Daca ai ales sa lucrezi cu o firma si nu cu un “prieten instalator”, inseamna ca ai o lucrare importanta de facut si esti constient ca nu o poti lasa pe mana oricui.

Trebuie sa stii, insa, ca nu e suficient sa alegi un SRL. Inainte de a semna un contract, este necesar sa te asiguri ca instalatorii firmei sunt atestati si certificati pentru a realiza si raspunde de lucrarea efectuata.

  1. Alege o firma de instalatii care lucreaza in deplina legalitate

Acesta este un sfat pe care nu credeam ca ar mai fi nevoie sa il oferim, dar suntem atat de des pusi in fata intrebarii “Dati factura?” incat ne este clar ca societatea romaneasca inca nu a depasit anumite metehne.

Da, dam factura. Si te sfatuim sa fugi de orice firma care raspunde cu “Ne intelegem!” la intrebarea aceasta. Factura si chitanta pentru lucrarile executate sunt obligatorii, fara exceptie.

  1. Alege o firma de instalatii care ofera garantie

O firma de instalatii serioasa ofera intotdeauna garantie pentru manopera lucrarilor pe care le executa, dar si pe materialele folosite.

Totodata, sa ai vedere ca garantia sa se extinda si dincolo de executia lucrarii, la mentenanta si reparatii. Asigura-te ca firma pe care o contractezi ofera si aceste servicii post lucrare. Este un argument in plus ca au ei insisi incredere in lucrarea pe care au executat-o.

 

  1. Alege o firma de instalatii multi-specializata

Acest sfat nu este neaparat cu titlu obligatoriu, cum sunt primele trei, insa este un punct bonus, care, bifat, iti poate spori increderea in firma pe care doresti sa o contractezi.

O companie specializata pe o gama larga de servicii – instalatii apa-canal, instalatii electrice, instalatii termice, constructii si mentenanta generala – iti arata ca dispune de experienta si expertiza vaste, ca este o firma puternica si serioasa. Mai mult decat atat, cu o astfel de firma poti incheia parteneriate pe termen lung, stiind ca iti pot asigura o gama completa de servicii.

 

  1. Alege o firma de instalatii bine dotata cu echipamente si scule

Din nou, acesta nu este o cerinta eliminatorie. Insa, este de dorit ca firma cu care urmeaza sa lucrezi sa dispuna de propriile echipamente, scule si aparatura necesare pentru a efectua lucrarea cu succes, fara sa fie nevoita sa le inchirieze de la altcineva.

Astfel, ai toate sansele ca interventia sa fie finalizata la timp, fara prelungiri si amanari provocate de terti. In plus, o firma de instalatii echipata corespunzator este capabila sa faca fata oricaror provocari ce ar putea aparea pe parcursul lucrarilor.

  1. Alege firma de instalatii personal 

Am lasat ultimul sfat la final, cu titlul +1, fiindca este unul mai “delicat”. In plus, am putea spune ca este mai degraba o rugaminte, nu un sfat.

Stim ca toata lumea cauta pe internet produsele si serviciile de care are nevoie, inclusiv pe cele de instalatii. Incercam sa fim cat mai prezenti in mediul online, sa scriem constant despre lucrarile noastre pe pagina de Facebook si pe blog, pentru ca cei care se intereseaza despre noi sa ne poata cunoaste si prin intermediul internetului.

Insa rugamintea noastra este ca tu sa nu te opresti aici. Sa vii sa ne cunosti. Sa discutam fata in fata despre lucrarea ta si despre cum o putem duce la bun sfarsit.

Acest sfat este valabil pentru toata lumea, nu doar pentru cei care ne citesc din Cluj si se gandesc sa apeleze la serviciile noastre. Indiferent de orasul in care locuiesti, mergi sa vorbesti personal cu oamenii carora vrei sa le incredintezi lucrarea ta. Nu te rezuma la ce citesti online, bune sau rele. Mergi sa vezi cu ochii tai, stabileste o legatura personala cu un reprezentant la firmei, si porniti la drum ca o echipa. Fiindca si tu, si ei, vreti acelasi lucru: succesul lucrarii tale.

Mai presus de prestatori de servicii, instalatorii cu care lucrezi sunt oameni, iar interactiunea de la om la om, inclusiv in domeniul profesional, este cea mai importanta.

Cea mai mare satisfactie a noastra, la final de proiect, este sa strangem mana persoanei pentru care am lucrat si sa auzim ca este multumita.

recenzie lucrare legaturi ape pluviale

Lucrarea la care clientul nostru face referire este o lucrare complexa careia i-am dedicat acest articol.

Speram ca am raspuns intrebarii tale despre cum alegi firma de instalatii prin aceste sfaturi. Ceea ce trebuie sa retii este ca firma la care apelezi trebuie sa aiba personal autorizat, sa ofere factura si garantie, sa fie multi-specializata si sa aiba toate echipamentele necesare pentru efectuarea lucrarilor.

In plus, mai ales in cazul lucrarilor de amploare, iti recomandam cu caldura sa discuti personal cu un reprezentant al echipei si sa nu te rezumi la discutii online sau telefonice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau