Etichete

Ca băieţii: team building la pescuit!

Echipa Carpat Instal in teambuilding la pescuit

Cum transformi o zi obişnuită de vineri într-una memorabilă? Cu binecuvântarea clienţilor, încui uşa de la firmă şi pleci la pescuit! Ne-am bucurat de o zi minunată pe malul lacului Bărăi, prilej de relaxare şi voie bună pentru echipa Carpat Instal.

Oamenii sunt sufletul oricărei companii, şi toată lumea ştie că e bine să faci, din când în când, lucruri pentru suflet. ? De la lucruri mici, pe care le facem zilnic în firmă, până la surprize cum a fost această escapadă la pescuit.

Fără să fi planificat ceva în avans, iată că astrele s-au aliniat în favoarea noastră şi am primit invitaţia de a participa la o zi de pescuit la Lacul Bărăi. Ce am răspuns? DA în cor!

Nu e puţin lucru să sincronizezi o echipă de 20 de pescari amatori, şi nici să sistezi activitatea unei întregi firme într-o zi lucrătoare. Dar iată că, de data aceasta, în cazul nostru, s-a adeverit zicala potrivit căreia atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva, întreg Universul conspiră pentru ca acel ceva să se îndeplinească.

Iată-ne, aşadar, în dimineaţa zilei de vineri, 29 iulie, pe malul lacului, în team building la pescuit. N-am avut toţi undiţe, dar ne-am descurcat.

Nu putem să nu ne lăudăm cu colegul nostru care a câştigat o onorabilă menţiune pentru capturarea unui crap de 6 kilograme. Felicitări, Nicule!

Nicu cu crapul

Ne-am bucurat împreună de o zi minunată. A fost incredibil să rupem ritmul cotidian şi să evadăm de pe şantiere la aer curat, pe malul lacului, înconjuraţi de atât de mult verde, şi să ne bucurăm de compania colegilor noştri şi altfel.

Am povestit, am glumit, am râs mult – dar pe înfundate, să nu speriem peştii! Ne-am promis că vom repeta experienţa pentru că tare bine ne-a făcut. Fiecăruia dintre noi şi nouă, ca echipă. Ne-a adus mai aproape şi ne-a făcut să ne apreciem şi mai mult.

În încheiere, dorim să le mulţumim partenerilor noştri de la Romstal pentru invitaţie. Am profitat din plin de ocazia oferită, care ne-a deschis apetitul pentru aventuri în echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau