Blog

Blog

De acum, aveti asigurarea lucrarilor noastre!

Etichete: , , , , Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Vorbim de lucrari asigurate la sensul propriu. De curand am incheiat un contract cu o agentie specializata prin care toate serviciile din portofoliul nostru vor fi asigurate impotriva riscurilor: lucrari de instalatii, mentenanta generala cladiri, amenajari interioare si exterioare.

Oferim asigurarea lucrarilor pentru ca siguranta dumneavoastra si a bunurilor pe care le detineti este importanta pentru noi.

Oricat de infima este sansa unui eveniment neprevazut, noi acoperim daunele provocate fara intentie de muncitorii nostri calificati. Mai exact, este vorba de accidente care pot interveni in momentul executiei lucrarilor: avarierea nedorita a unor bunuri, inundarea unei case sau a unui apartament din vina noastra, incendierea unei locuinte din neatentie in lucrul cu flacara deschisa, etc.

Nu ne-am confruntat pana acum cu astfel de situatii si nici nu este de dorit sa se intample, insa suntem constienti de importanta serviciilor pe care vi le oferim si ne dorim sa fim un partener de incredere pentru investitiile dumneavoastra.

Mai multe detalii despre asigurarea serviciilor, conform unui site de specialitate:

Obiectul asigurarii
Pe baza acestei polite este acoperita raspunderea civila a Asiguratului pentru prejudicii provocate beneficiarilor serviciilor sale sau tertilor pagubiti, ca urmare a prestarii necorespunzatoare a obligatiilor asumate prin contractul de prestari servicii. Pot fi asigurate acele servicii a caror practicare este permisa sau reglementata prin acte normative, juridice sau profesionale si pentru care Asiguratul dispune de autorizatie de practicare.
Riscuri asigurate
Polita de asigurare acorda despagubiri persoanelor prejudiciate ca urmare a comiterii de catre Asigurat a unor greseli in executarea prestarilor de servicii (calitatea necorespunzatoare a lucrarilor) sau ca urmare a incalcarii accidentale a obligatiei de a proteja bunurile predate de clienti sau aflate in raza sa de actiune pe perioada executarii operatiilor contractate.
Riscuri excluse
Polita de asigurare nu acopera cererile de despagubire decurgand din: – desfasurarea de catre Asigurat a altor activitati sau prestari de servicii decat cele pentru care detin autorizatie de practicare si care fac obiectul contractului de prestare de servicii; – nerespectarea termenelor de finalizare a serviciilor contractate, depasirea tarifelor negociate, furt comis de catre persoane aflate in slujba Asiguratului; – prestarea de servicii specifice santierelor de reparatii sau constructii navale; – prestarea de servicii pe/in orice aparat de zbor, servicii operationale aeroportuare inclusiv reparatii si/sau intretinere ale aparatelor de zbor (alimentate cu combustibil sau energie, activitate de handling, degivrare etc.); – utilizarea de catre prestatorul de servicii a oricarui material explozibil sau avand capacitate de distrugere, substante chimice (cosmetice, insecticide, pesticide etc.); – montarea de aparatura electronica de paza, supraveghere sau monitorizare; – montarea sau utilizarea de aparatura medicala si a accesoriilor acestora, servicii de testare si incercare in laborator a oricaror substante organice sau anorganice; – prestarea de servicii postale si de curierat.
Limita de raspundere
Este suma pana la care Asiguratul se considera expus in cazul producerii unui eveniment care sa implice raspunderea sa civila. Limita de raspundere se stabileste pe eveniment si total perioada asigurata.
 

Articole similare

  • Care este rolul unui dedurizator apa?
  • La Carpat Instal ai abonamente servicii mentenanta generala pentru companii
  • canalizare instalatii apa canal cluj
  • amenajari Cluj sens giratoriu 7 strazi

Adauga comentariu