Etichete

Condominium – Revista proprietarilor de la bloc

revista Condominium - revista asociatiilor de proprietari

Cel mai nou proiect Carpat Instal s-a concretizat in redactarea si editarea unei reviste adresata in special proprietarilor de apartamente din Cluj, dar nu numai. Asadar, salutam bucurosi aparitia primului numar al  Condominium – Revista proprietarilor de la bloc. 🙂

Este rodul muncii noastre in colaborare cu Federatia Asociatiilor de proprietari si suntem mandri sa fim singura firma de instalatii si constructii din Cluj care isi editeaza propria revista in scop informativ pentru interesele comunitatii.

In prima editie, revista Condominium va ofera diverse informatii din cotidian, precum si alte informatii utile. Printre alte subiecte abordate se numara si actele necesare infiintarii unei asociatii de proprietari. Este un subiect adresat in special celor care s-au mutat recent in blocuri nou construite si nu cunosc pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru infiintarea unei astfel de asociatii.

Va intrebati cum puteti intra in posesia revistei? Aflati ca se distribuie gratuit prin intermediul presedintilor de asociatii sau poate fi ridicata de la sediul nostru din str. Horea, nr. 42-44, ap. 1. De asemenea, ne-am propus sa facilitam accesul dumneavostra la ea, asa ca in scurt timp o veti gasi si in scarile blocurilor in care locuiti.

Va invitam sa va bucurati de aceasta prima editie a revistei Condominium si va promitem multe aparitii interesante si utile.

Ce v-ar placea sa gasiti in editiile urmatoare? Ne declaram deschisi oricaror sugestii si propuneri venite din partea dumneavoastra.

Cu drag,

Echipa Carpat Instal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau