Etichete

De ce ai nevoie de cei mai buni profesionisti pentru instalatiile electrice industriale?

De ce ai nevoie de cei mai buni profesionisti pentru instalatiile electrice industriale? Acestea reprezinta proiecte de anvergura, accesibile doar celor calificati. In proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor electrice industriale implicam exclusiv personal atestat profesional, cu experienta, folosim materiale de calitate superioara, echipamente si utilaje moderne.

Suntem profesionisti ai instalatiilor electrice si operam de asemenea pe nisa instalatiilor electrice industriale. Lucrarile din aceasta sfera sunt lucrari complexe care necesita interventia celor mai buni profesionisti. Echipa Carpat Instal este compusa din ingineri si electricieni autorizati ANRE iar lucrarile sunt certificate ISO si ANRE.

Proiectare, executie si mentenanta instalatii electrice industriale

Instalatiile electrice in domeniul industrial se realizeaza in conformitate cu un proiect bine stabilit, iar executia necesita cunostinte specializate. Mentenanta este si ea foarte importanta, deoarece asigura buna functionare a instalatiilor pe termen lung.

Echipa noastra beneficiaza de toate resursele necesare pentru a indeplini cu succes toate aceste etape: expertiza, experienta, echipamente si utilaje.

 

Pentru ce tip de lucrari ai nevoie de o echipa specializata in instalatii electrice industriale?

Lucrarile cuprinse in sfera instalatiilor electrice industriale pot fi impartite in patru categorii:

 1. Instalatii electrice de iluminat
 2. Instalatii de siguranta
 3. Tablouri electrice de distributie
 4. Tablouri electrice pentru automatizari

In cele ce urmeaza, le vom trece in revista pe fiecare, pentru ca tu sa poti vedea concret cum te putem ajuta.

 

 1. Instalatii electrice de iluminat

Fie ele interioare sau exterioare, instalatiile electrice de iluminat in domeniul industrial trebuie sa bifeze o caracteristica foarte importanta: sa fie economice.

Echipa Carpat Instal executa pe baza de proiect inlocuirea aparatelor de iluminat clasice cu aparate de iluminat LED. Acestea dispun de sisteme automate de monitorizare, control si optimizare a consumului, ceea ce aduce in orice companie economii substantiale pe termen mediu si lung.

Proiectam, montam, punem in functiune, intretinem si reparam orice tip de instalatii electrice cu LED.

 1. Instalatii de siguranta

Montaj paratrasnet

Instalatiile electrice de siguranta sunt extrem de importante in domeniul industrial. Acestea trebuie avute in vedere inca din faza de constructie a cladirii.

Echipa noastra asigura servicii de proiectare, executie si punere in functiune pentru toate tipurile de instalatii de siguranta:

 • iluminat de siguranta
 • impamantare
 • paratraznet
 • echipotentializare

Realizam aceste instalatii folosind materiale de cea mai buna calitate si, foarte important, in conformitate cu normele legale si tehnice in vigoare.

 1. Tablouri electrice de distributie

Tablourile electrice de distributie sunt elemente ale instalatiilor electrice care asigura distributia energiei electrice de la posturile de transformare la tablourile electrice secundare sau la instalatiile alimentate.

Ele integreaza elemente specifice de protectie, masura si control a energiei electrice de la sursa pana la punctul de utilizare.

Echipa noastra are expertiza si experienta necesare pentru a proiecta, executa si pune in functiune tablouri electrice de distributie. Suntem de asemenea pregatiti pentru colaborari pe termen lung, asigurand garantie si servicii de reparatii si mentenanta in postgarantie.

Tablourile sunt realizate in conformitate cu standardul  SR EN 60439-1 care le confera un nivel inalt de siguranta.

 

 1. Tablouri electrice pentru automatizari

Tablou electric pentru automatizare

In industrie, tablourile electrice pentru automatizari sunt folosite pentru comanda si functionarea automata a instalatiilor sau a masinilor si automatizarea proceselor tenhologice.

Sistemele de automatizare imbunatatesc productivitatea muncii si asigura cresterea gradului de fiabilitate si siguranta in exploatare.

La Carpat Instal avem tot ce ne trebuie pentru a pune in functiune, in parametri optimi, tablouri electrice de automatizare, incepand din faza de proiectare pana in cea de mentenanta. Asiguram consiliere tehnica de specialitate, montaj, intretinere, service in garanţie si postgarantie.

Tablourile sunt realizate si testate cu personal calificat si experimentat. Sunt livrate impreuna cu mapa produsului, buletine de verificari, certificate de calitate si garantie.

Acestea sunt lucrarile de instalatii electrice industriale pe care echipa noastra le poate indeplini cu succes: instalatii electrice de iluminat, instalatii de siguranta, tablouri electrice de distributie, tablouri electrice pentru automatizari.

Ai nevoie de cei mai buni profesionisti pentru instalatiile electrice industriale ca sa te poti baza pe instalatii fiabile, cu un nivel inalt de siguranta. Acest lucru inseamna ca:

 • Esti asigurat impotriva riscurilor profesionale, juridice si penale
 • Esti ferit de riscurile economice generate de oprirea prelungita a productiei
 • Te bucuri de maximizarea profitului in compania ta

Iti stam cu placere la dispozitie pentru orice informatii suplimentare legate de activitatea noastra in sfera instalatiilor electrice industriale. Contacteaza-ne chiar acum si impreuna vom gasi solutia tehnico-financiara cea mai buna pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau