Blog

Blog

Dragi ne sunt cantecul si jocul!

Evenimente 0 comentarii
featured image

De cate ori se iveste ocazia sa sprijinim oameni frumosi, carora le este draga traditia, suntem acolo!

 

De data aceasta ne-am intalnit cu Ansamblul Folcloric Rapsodia Somesana care ne-au confirmat inca o data ca traditia este si va fi importanta pentru cei mai multi dintre noi, romanii. Spectacolele folclorice, pline de voiosie, sunt evenimente pretioase iar cultivarea lor da viata societatii romanesti, motiv pentru care ne bucuram sa fim alaturi de cei care organizeaza astfel de evenimente.

 

In data de 29.09 a avut loc un spectacol de cantece si joc traditional, “Drag mi cantecul si jocul”. Membrii dansatori ai Ansamblului Folcloric Rapsodia Somesana, orchestra si solistii participanti, impreuna cu invitatii, printre care s-au numarat Mariana Pop si Marius Ciprian Pop, au realizat un adevarat spectacol traditional.

 

Cantecul a fost de suflet iar jocul a fost energic si ritmat. Cat despre public, de multe ori ii surprindeam cu zambetul pe buze, atenti la pasii jocului si incantati de muzica de calitate. Multi spectatori isi scoteau telefonul pentru a filma sau pentru a face poze. Am reusit si noi sa obtinem cateva pe care vrem sa le impartasim cu oricine citeste acest articol.

Cantecul si jocul, spectacol folcloric

Cu ce impresie am ramas?

Ei bine, astfel de evenimente ar trebui sa fie mai dese. Am remarcat multi clujeni care iubesc traditia si stim ca mai sunt multi altii care incurajeaza pastrarea ei prin talent si munca depusa tocmai pentru a ne incanta cu astfel de spectacole.

 

Le multumim celor din Ansamblul Folcloric Rapsodia Somesana pentru ca ne-au oferit oportunitatea sa le fim alaturi si sa sprijinim in continuare comunitatea si traditia romaneasca!

Adauga comentariu

Tasteaza cuvantul din imagine pentru a dovedi ca nu esti un robot! (obligatoriu)
Anti-spam image