Blog

Blog

Compresoarele Worthington Creyssensac prin Carpat Instal, Distribuitor Autorizat!

Etichete: , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

 

Incepand din ianuarie 2018, Carpat Instal devine distribuitor autorizat al compresoarelor Worthington Creyssensac. Aducem pe piata romaneasca echipamente si piese de schimb pentru compresoarele Worthington Creyssensac, producator cu o experienta de 80 de ani in domeniu si ale carui produse sunt recunoscute la nivel international ca fiind de inalta calitate.

 

Ne dorim sa va punem la dispozitie solutii concrete pentru modernizarea si dezvoltarea oricarei activitati legate de echipamentele de aer comprimat. Din acest motiv suntem mereu in cautarea colaboratorilor recunoscuti pentru calitatea si eficienta produselor.

Apreciem faptul ca producatorii de compresoare Worthington Creyssensac imbina pasiunea pentru tehnologie cu experienta practica din domeniul industrial. Proiectarea echipamentelor este realizata de catre profesionisti cu experienta, folosind componente de inalta calitate. Se pune accent pe cresterea performantei si pe durabilitatea echipamentelor pentru a asigura dezvoltarea eficienta a productiei si a business-ului tau.

 

*Contacteaza-ne! Gaseste compresoarele Worthington Creyssensac potrivite pentru afacerea ta!*

 office@carpat.eu  |  0758-012.280

 

Compresoarele Worthington Creyssensac – facilitatile de productie

In 1864 s-a fondat Worthington USA iar in 1973 a fuzionat cu Creyssensac. Avand o vasta experienta in domeniul tehnologic, Worthington Creyssensac a dezvoltat echipamentele de aer comprimat potrivite oricaror aplicatii pentru linii industriale, de productie, mici ateliere, service-uri auto etc.

Fabricarea acestora este realizata de catre profesionisti dedicati imbunatatirii tehnologiei pentru a servi cu succes atat productiei industriale, cat si afacerilor mici si mijloci.

compresoarele worthington creyssensac

Compresor Worthington Creyssensac cu surub si viteza fixa – ROLLAIR 30-50E

Compresoarele de aer cu injectie de ulei ( 2.2- 30 Kw ), uscatoarele de aer cu agent frigorific si pistoanele pentru compresoare sunt produse in Italia. Iar compresoarele de aer cu injectie de apa si ulei ( 30-250 Kw ) si piesele de schimb sunt fabricate in Belgia.

Design si tehnologie inspirate de nevoi industriale
Designul echipamentelor de aer comprimat este transformat si adaptat astfel incat instalarea si mentenanta se realizeaza cu usurinta. In functie de activitatea desfasurata si de nivelul de performantei pe care clientii le cauta, se poate alege dintr-o gama larga de compresoare.

Design compact, poluare redusa
Consum de energie scazut

 

Recuperarea investitiei datorită costurilor scazute

Investitia intr-un echipament de aer comprimat depinde de analiza si planificarea procesului prin care se inlatura agentii de contaminare: apa, ulei, praf, rugina si alte materiale straine. Daca acesti factori nu sunt bine analizati si planificati, costurile vor creste si eficienta va scadea.

Pentru a se asigura aerul comprimat necesar unei anumite aplicatii trebuie luate in calcul debitul necesar de aer pentru punctele de consum, presiunea necesara la punctele de consum si calitatea necesara impusa de aplicatie.

compresoarele worthington creyssensac

Compresor Worthington Creyssensac Rollair 1400V

Compresoarele Worthington Creyssensac, produse cu piese de inalta calitate, reduc riscul de crestere a costurilor asociate service-ului si celor datorate problemelor care pot intrerupe productia si scadea eficienta. Astfel, gamele acestui producator includ echipamentul care iti va garanta succesul in productie si in business.

Compresoarele de aer Worthington Creyssensac indeplinesc standardul industrial in privinta calitatii, a duratei de viata, a sigurantei si confortului operational.

 

Calitatea aerului si impactul redus asupra mediului

Stiai ca 99% din emisia de CO2 a unui compresor are legatura cu consumul de energie? Tehnologia inovatoare a compresoarelor Worthington Creyssensac permite colectarea de energie calorica in timp ce echipamentul de aer comprimat este oprit, fara a avea vreun impact asupra performantei si durabilitatii. In plus, aceasta tehnologie noua reduce impactul poluarii asupra mediului si asigura alte beneficii importante pentru activitatile din zona industriala.

compresoarele worthington creyssensac

Compresoare Worthington Creyssensac Rollair 16-31V

Exista diferite cerinte in privinta cantitatii de poluanti din aer in functie de specificul activitatii care implica folosirea compresoarelor. Astfel, a fost implementat un anumit standard (ISO 8573.1.). In functie de acesta se stabileste calitatea, dupa analizarea particulelor solide, de apa si/ sau ulei din componenta aerului.

Iti propui sa investesti intr-un echipament de aer comprimat Worthington Creyssensac? Iti stam la dispozitie cu recomandari si sfaturi despre modelele distribuite de Carpat Instal. Orice nelamurire ai, lasa-ne un mesaj in sectiunea de comentarii sau contacteaza-ne aici!

Articole similare

  • reduceri oferta compresoare
  • Compresor cu surub Carpat Instal
  • Cum alegi compresorul potrivit? Ghid Tehnic

Adauga comentariu