Blog

Blog

Ganduri de Sarbatori din partea echipei Carpat Instal

Uncategorized 0 comentarii
featured image

De sarbatori, o parte din gandurile echipei Carpat Instal se indreapta catre dumneavoastra, cei care ne-ati urmarit evolutia pe parcursul acestui an, care ati avut incredere sa apelati la serviciile noastre sau ne-ati recomandat prietenilor.

Datorita dumneavoastra, incheiem un an cu zeci de proiecte reusite. Deja ne pregatim fortele pentru anul ce urmeaza, care speram sa ne aduca cel putin la fel de multe satisfactii.

Pe langa proiecte reusite, anul aceasta ne-a adus si o noua locatie in care sa ne desfasuram activitatea. Asadar, de acum incolo ne veti pe strada Nadasel nr 4. Va asteptam cu acelasi entuziasm, pregatiti sa gasim cele mai bune solutii pentru lucrari complexe de instalatii si amenajari.

Pana atunci, va dorim sa va bucurati de atmosfera sarbatorilor in sanul familiei, sa va inconjurati de oameni dragi si sa aveti parte de cateva zile binemeritate de relaxare. Colindele sa vi se auda in surdina, iar bradul frumos impodobit sa va lumineze intreaga sufragerie. Din casa sa nu va lipseasca mirosul delicateselor proaspat scoase din cuptor, dar nici zambetele si chicotelile celor dragi.

Cat despre Noul An, va dorim sa ii treceti pragul bucurosi, pregatiti pentru surprizele pe care vi le va scoate in cale. Sa va fie un an prosper, presarat cu succese pe plan personal si profesional.

SARBATORI FERICITE!

Cu drag,

Echipa Carpat Instal

Adauga comentariu