Blog

Blog

Spectacol Rapsodia Somesana la 45 de ani

Etichete: , Noutati, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Ansamblul Folcloric Rapsodia Somesana a sustinut recent un spectacol aniversar pentru a sarbatori cei 45 de ani de activitate! Ne-am bucurat sa fim parteneri si sponsori in cadrul acestui eveniment si sa ajutam la conservarea si transmiterea frumoaselor traditii romanesti.

In ciuda acestor vremuri putin atipice, spectacolul aniversar care a avut loc la Muzeul Etnografic Romulus Vuia din Cluj-Napoca s-a dovedit a fi o mica raza de speranta si relaxare pentru cei care au participat. Pret de cateva zeci de minute, am avut ocazia sa ne bucuram de cantec si joc, de traditii si voie buna, respectand desigur toate masurile de siguranta impuse de autoritati.

Spectacolul a adunat la un loc vocalisti, instrumentisti si invitati speciali, totul pentru a incanta publicul si a le oferi o demonstratie artistica veritabila despre traditii si folclor.

Locatia a fost perfect aleasa, deoarece Parcul Etnografic Romulus Vuia parca reuseste sa tina timpul pe loc. Pe terenul vast sunt rasfirate casute traditionale romanesti, din diferite perioade, ilustrand imaginea vietii autentice din satele romanesti.

In plus, in aceasta perioada parcul a imbracat si straie de toamna, iar cateva momente petrecute in natura au fost o gura de aer proaspat pentru organizatori si participanti deopotriva.

V-am povesti mai multe, dar stim ca o imagine face cat o mie de cuvinte, asadar in continuare lasam pozele sa vorbeasca de la sine! Speram sa reusim sa va transmitem macar o mica parte din bucuria si voia buna de care am avut parte pe parcursul acestui spectacol minunat!

Spectacol Papsodia Somesana

 

Spectacol Rapsodia Somesana

Spectacol Folclor Rapsodia Somesana

Prietenilor nostri din Ansamblul Rapsodia Somesana le uram un calduros la multi ani, plini de activitate, la fel de frumosi ca cei de pana acum! Speram sa continuati sa duceti mai departe traditiile romanesti si sa ne incantati cu reprezentatii artistice, cantec si joc, cum doar in folclorul romanesc gasesti.

 

Adauga comentariu