Blog

Blog

Super Reduceri Compresoare | Promotie Carpat Instal

Etichete: , , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Reduceri compresoare Carpat Instal pana in 15 decembrie

O instalatie moderna de compresoare trebuie sa fie eficienta, bine planificata si sa asigure buna functionare a tuturor echipamentelor. Pentru a putea fi exploatata optim in permanenta, aceasta trebuie sa aiba in componenta sa compresoare functionale, o retea de conducte curate si piese auxiliare in stare de operare. In acest scop, o instalatie de compresoare are nevoie atat de mentenanta si service periodic, cat si de schimbarea pieselor consumabile inainte ca acestea sa isi piarda eficienta.

Promotia de reduceri compresoare Carpat Instal se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria auto si constructoare de masini, industria textila, industria alimentara, farmaceutica, industria epurarii apelor, atelierelor de reparatii si micilor producatori.

 

La noi, in cadrul promotiei* de reduceri compresoare din acest sfarsit de an, iti poti gasi un compresor nou sau unul second-hand, piese de schimb, consumabile si accesorii pentru instalatia ta de compresoare, toate la un pret redus considerabil!

 

Va punem la dispozitie un departament tehnic de exceptie, care va ofera asistenta la punerea instalatiei in functiune si care va asigura servicii de mentenanta compresoare personalizate.

 

Reduceri compresoare | Service si mentenanta

Departamentul de compresoare Carpat Instal va ofera servicii diversificate de service si mentenanta pentru echipamentele utilizate, in raport cu graficele de interventie, dar si in cazul aparitiei unor situatii neprevazute.

Click aici pentru a afla care sunt lucrarile de service si mentenanta compresoare pe care echipa noastra vi le poate furniza

Serviciile furizate de compania noastra vin insotite de posibilitatea inchierii unui contract de mentenanta, creat sub forma unor pachete de abonamente, ce ofera clientilor avantaje multiple legate de tarifele orelor de manopera, preturi preferentiale pentru produse si deplasare, dar si avantajul prioritatii in cazul unor interventii neprevazute, etc. In functie de nevoile beneficiarilor, pachetele de abonamente pot fi personalizate. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici!

 

Reduceri compresoare | Vanzare si inchiriere compresoare second-hand

In anumite momente, atunci cand bugetul nu este neaparat suficient sau nevoile unei companii nu necesita neaparata achizitionare a unui echipament nou, stam la dispozitia clientilor cu posibilitatea vanzarii si inchirierii de compresoare second-hand de diferite marci, debite si puteri de functionare.

Click aici pentru a accesa promotia de reduceri compresoare second-hand Carpat Instal

Contacteaza-ne aici pentru a ne spune care este necesarul de aer si parametrii vizati si iti vom transmite o oferta de pret din promotia de reduceri compresoare in cel mai scurt timp.

 

Reduceri compresoare | Vanzare compresoare noi

Producerea si utilizarea aerului comprimat presupun diferite costuri, iar alegerea gresita a unui sistem poate aduce costuri suplimentare sau inutile in ceea ce priveste risipirea de energie, costuri cu reparatii si mentenanta, timpi de stationare, calitate precara a aerului produs, niveluri ale zgomotului prea ridicate, iar alegerea corecta in aceasta privinta reprezinta decizii importante cu implicatii de lunga durata.

Click aici pentru a accesa promotia de reduceri compresoare noi Carpat Instal

Va punem la dispozitie o gama variata de compresoare noi Champion, produsa de cunoscutul producator international de compresoare Gardner Denver. Datorita vastei experiente in domeniu, gama Champion vine ca o paleta complexa ce reuneste diferite solutii menite sa satisfaca nevoile din industrie, reprezentate de compresoare cu surub, atat cu viteza fixa, cat si cu viteza variabila.

 

Reduceri compresoare | Consumabile, accesorii si piese de schimb compresoare

Producerea aerului comprimat de catre compresoare vine insotita de utilizarea unor echipamente si consumabile auxiliare. Ne aflam in plina expansiune a serviciilor, iar prin gama diversificata de produse pe care o putem furniza clientilor nostri, incercam sa venim in ajutorul acestora cu servicii complete in ceea ce priveste producerea aerului comprimat in parametrii necesari.

Click aici pentru a accesa gama de consumabile, accesorii si piese de schimb compresoare

*Promotia este valabila in limita stocului disponibil pana in 15 decembrie inclusiv!

 

Pentru orice detalii sau nelamuriri legate de promotia de reduceri compresoare din acest sfarsit de an, ne poti contacta aici, sau pe pagina noastra de Facebook!

Articole similare

  • compresoare worthington creyssensac prin carpat instal
  • Sisteme de aer comprimat Cluj Carpat Instal
  • Compresor cu surub Carpat Instal
  • Cum alegi compresorul potrivit? Ghid Tehnic

Adauga comentariu