Blog

Blog

Sisteme de aer comprimat Cluj | Echipamente si accesorii

Etichete: , , , Aer Comprimat, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Aerul comprimat este una dintre sursele cele mai curate si cu cel mai ridicat potential ecologic de energie regenerabila. Un sistem de aer comprimat modern trebuie sa fie eficient, bine planificat si sa asigure inlaturarea agentilor de contaminare precum apa, uleirile, praful, rugina sau alte materiale straine.

Fiind potrivit pentru o multitudine de aplicatii, un sistem de aer comprimat trebuie sa livreze aerul la o presiune specifica, in cantitatea si calitatea optima. Instalatiile de compresoare se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria auto si constructoare de masini, industria textila, industria alimentara, farmaceutica, industria epurarii apelor, atelierelor de reparatii, dar si micilor producatori.

La Carpat Instal iti poti gasi un compresor nou sau unul second-hand, care sa deserveasca eficient linia ta de echipamente ce functioneaza cu ajutorul unor sisteme de aer comprimat. Mai mult, echipa noastra de specialisti in instalatii de compresoare tine cont de aspectele cheie privitoare la calitatea si cantitatea energetica furnizate de un sistem de aer comprimat: umiditate, condens, uscare si filtrare, atfel incat sa livreze solutia cea mai potrivita nevoilor tale.

 

Oferta sisteme de aer comprimat Cluj | Echipamente si accesorii

Oferta noastra de executie sisteme de aer comprimat presupune atat lucrarea de instalare a sistemului de compresoare si a retelei de conducte, cat si consultanta, proiectarea si dimensionarea corespunzatoare. Va oferim asistenta tehnica la punerea instalatiei in functiune precum si mentenanta generala pe durata utilizarii. Dispunem de o gama completa de accesorii si piese de schimb pentru sisteme de aer comprimat in Cluj:

  • kit filtre (prefiltre, microfiltre, filtre fine, super micro filtre, filtre cu carbon activ, filtre de linie, etc);
  • uscatoare de aer prin refrigerare, uscatoare de aer prin adsorbtie;
  • purje automate de condens;
  • ulei compresoare si separatoare apa/ulei;
  • vase rezervoare de aer comprimat;
  • accesorii, furtune flexibile, racorduri si cuple rapide.

O instalatie de compresoare joaca un rol important in buna functionare a echipamentelor tale. Pentru a te asigura ca instalatia functioneaza optim in permanenta, aceasta are nevoie de mentenanta periodica si de schimbarea pieselor consumabile inainte de a-si pierde eficienta.

 

Oferta sisteme de aer comprimat Cluj | Service si mentenanta

Pentru a putea oferi servicii complete pentru sisteme de aer comprimat, am creat pachete speciale de abonamente, pentru orice tip de instalatie de aer comprimat pe care il aveti deja sau de care aveti nevoie. Mentenanta realizata la timp prelungeste durata de viata a instalatiei de compresoare si ofera siguranta in functionare.

Avem la dispozitie un departament tehnic de exceptie, cu profesionisti bine pregatiti in domeniul instalatiilor de compresoare. Pe langa comercializarea de compresoare, echipamente si accesorii aferente, garantam promptitudine si profesionalism prin solutiile inteligente de service, reparatii si abonamente mentenanta compresoare pe care le oferim.

Daca doresti mai multe informatii in ceea ce priveste proiectarea, executia sau schimbarea pieselor unor sisteme de aer comprimat, apeleaza aici la echipa noastra de specialisti sau lasa-ne un mesaj pe pagina de Facebook!

Articole similare

  • Importanta uscatoarelor de aer
  • reduceri oferta compresoare
  • Surse de energie - Instalatii aer comprimat

Adauga comentariu