Blog

Blog

Abonamentele de servicii Carpat Instal pentru clinici private

Etichete: , Abonamente mentenanta generala, All Inclusive 0 comentarii
featured image

Abonamentele de servicii Carpat Instal pentru clinici private sunt concepute astfel incat sa asigure o varietate de lucrari de mentenanta si intretinere, din sfera instalatiilor, care sa permita functionarea acestor institutii la capacitate maxima.

Clinicile private au un rol important in reteaua de sanatate. Tinand cont de importanta misiunii acestor institutii, toate lucrarile de instalatii trebuie execute la cele mai inalte standarde, pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor.

Abonamentele de servicii Carpat Instal vin in intampinarea nevoilor de mentananta si intretinere a clinicilor private. Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor, echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina pentru solutionarea prompta a problemelor care pot sa apara in urma utilizarii diferitelor tipuri de instalatii.

 

Ce contin abonamentele de servicii Carpat Instal pentru clinici private?

 

In cazul clinicilor private, abonamentele de servicii Carpat Instal cuprind lucrari de executie, mentenanta si reparatie a urmatoarelor tipuri de instalatii:

 • Instalatii apa-canal si tehnico-sanitare
 • Instalatii termice
 • Instalatii electrice
 • Instalatii de stingere a incendiilor
 • Lucrari de intretinere si reparatii ale cladirii.

Toate aceste instalatii detin un rol important in buna desfasurare a activitatii unei clinici private. Este esential ca mentenanta acestora sa fie asigurata de o firma specializata, care dispune atat de cunostinte tehnice, cat si de utilaje perfomante, in vederea solutionarii celor mai diverse provocari din sfera instalatiilor.

Activitatea clinicilor private contribuie la imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor care le trec pragul. Din acest motiv, instalatiile si echipamentele trebuie sa functioneze la parametri optimi, iar problemele tehnice trebuie prevenite din timp.

Experienta ne-a aratat ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi, importanta asigurarii unor servicii de mentenanta in cazul clinicilor private fiind incontestabila. Scopul mentenantei este acela de a  asigura buna functionarea a instalatiilor, prin revizia periodica si interventia prompta in rezolvarea problemelor, inainte ca acestea sa se agraveze.

 Abonamentele de servicii Carpat Instal sunt o cheltuiala deductibila.

Avantajele abonamentelor de servicii Carpat Instal pentru clinici private:

 • Asiguram servicii complexe de executie, mentenanta si reparatii, realizate de specialisti in domeniul instalatiilor (instalatori, electricieni, sudori etc.)
 • Intervenim prompt in solutionarea problemelor din sfera instalatiilor, cu utilaje si echipamente performante
 • Oferim consiliere tehnica, gasind solutiile potrivite pentru problemele care pot sa apara la nivelul instalatiilor
 • Anual realizam o inspectie tehnica gratuita a tuturor instalatiilor
 • Toate lucrarile beneficiaza de asigurare si garantie 12 luni
 • Asiguram o colaborare deschisa si eficienta, valorea abonamentului fiind stabilita personalizat, in functie de nevoile institutiei

Tinand cont de toate aceste lucruri, abonamentele de servicii Carpat Instal sunt o alegere inspirata pentru clinicile private, asigurand o gama variata de servicii din sfera instalatiilor, executate la cele mai inalte standarde de calitate. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

 

Adauga comentariu