Blog

Blog

O sectie de productie pentru casti de protectie, un proiect realizat si cu sprijinul Carpat Instal  

Etichete: , Aer Comprimat, Instalatii apa canal, Instalatii electrice, Instalatii sanitare, Instalatii termice, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Experienta Carpat Instal in proiecte industriale a fost dobandita prin acceptarea de provocari si prin identificarea de solutii potrivite pentru orice tip de proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Un proiect de amploare este cel pe care vi-l prezentam astazi, al unei sectii de productie pentru casti de protectie, in cadrul caruia am executat toate lucrarile necesare punerii pe roate a unui proiect industrial.

La capitolul proiecte industriale, ultima provocare pe care am acceptat-o bucurosi a fost realizarea unor lucrari complexe, atat de instalatii cat si de amenajare, pentru o sectie de productie. Initial, clientul nostru ne-a contractat pentru o mica parte a lucrarilor, insa pe parcurs ne-am asumat aproape in totalitate executia proiectului.

 

Am dus cu pricepere la bun sfarsit urmatoarele lucrari:

 

1. Executie retea aer comprimat

 

Pentru activitatea clientului nostru, o instalatie de aer comprimat este foarte importanta, reprezentand o parte esentiala a procesului de productie. Ne-am asigurat ca instalatia de aer comprimat este executata in conditii optime, de catre o echipa de mesteri specializati in acest domeniu.

 

Experienta Carpat Instal - executie retea aer comprimat

Experienta Carpat Instal

 

2. Instalatii electrice

 

O instalatie electrica  configurata corect este esentiala intr-o sectie de productie. Majoritatea utilajelor functioneaza si pe baza de curent electric, motiv pentru care instalatia electrica trebuie sa fie astfel realizata incat sa faca fata cerintelor sistemului, asigurand energia electrica necesara pentru buna functionare a utilajelor.

 

Experienta Carpat Instal

 

3. Instalatii sanitare bai

 

O alta categorie de lucrari in cadrul acestui proiect a fost cea a  instalatiilor sanitare pentru bai. Lucrarile au mers struna deoarece mesterii din echipa Carpat Instal sunt iscusiti in realizarea acestui tip de instalatii.

 

4. Amenajari interioare

 

Lucrarile de amenajari interioare ne pun intotdeauna imaginatia la contributie. In cadrul acestui proiect am venit cu solutii practice care sa asigure crearea unui spatiu ideal de productie.

 

Experienta Carpat Instal

Experienta Carpat Instal

 

5. Canalizare exterioara

 

In ceea ce priveste instalatiile de tip apa – canal, in portofoliul Carpat Instal se regaseste o gama variata de servicii. Printre acestea se numara si executarea canalizarii exterioare, cu toate etapele specifice acestui tip de lucrare.

 

Experienta Carpat Instal

Experienta Carpat Instal

 

6.  Executie instalatie recirculare

 

Instalatia de recirculare este special conceputa pentru a economisi consumul de apa calda. In proiectele industriale este recomandata deoarece duce la eficientizarea proceselor si la minimizarea costurilor.

 

Experienta Carpat Instal

 

7. Executie confectii metalice

 

Confectiile metalice, in cazul de fata garduri de protectie, reprezinta o categorie de lucrari des intalnita in cadrul proiectelor industriale, care necesita atentie si indemanare.

 

Experienta Carpat Instal

Experienta Carpat Instal

 

8. Realizare sistem automatizare

 

Un sistem de automatizare, dupa cum ii spune si numele, duce la automatizarea utilajelor si a instalatiilor, astfel incat acestea sa poata functiona independent. In acest fel, interventia umana este redusa si se eficientizeaza procesul de lucru. Realizarea unui asemenea sistem implica atat cunostinte de mecanica, cat si cunostinte legate de instalatiile electrice. Mesterii nostri s-au descurcat de minune, acceptand provocarea si realizand cu succes si aceasta lucrare.

 

Experienta Carpat Instal

 

9. Asamblarea si punerea in functiune a echipamentelor industriale

 

Ultimul pas in cadrul acestui proiect industrial specific pentru productia de casti de protectie a fost asamblarea si punerea in functiune a echipamentelor. Pentru aceste lucrari am colaborat cu un tehnician sosit din China special pentru a contribui la asamblarea si punerea in functiune a echipamentelor. Expertiza lui in aceasta nisa ne-a fost de mare ajutor, impreuna reusind sa ducem la bun-sfarsit tot ce ne-am propus sa realizam in cadrul acestui proiect industrial.

 

Experienta Carpat Instal

Experienta Carpat Instal

 

Experienta Carpat Instal in proiecte industriale ne ajuta sa ii oferim fiecarui client solutii personalizate iar profesionalismul si seriozitatea cu care abordam fiecare proiect in parte sunt garantia ca il vom duce la bun sfarsit.

Urmatorul proiect de succes realizat de echipa Carpat Instal poate fi chiar proiectul tau. Contacteaza-ne acum!

 

 

Adauga comentariu