Blog

Blog

Becuri cu LED, furnizate si montate de Carpat Instal!

Etichete: , , , , , , , , Noutati Carpat Instal 0 comentarii

De ce becuri cu LED? Pentru ca ofera numeroase avantaje: sunt mai economice si mai eficiente decat becurile incandescente, nu contin mercur si au o durata de viata foarte lunga.

Uniunea Europeana a interzis vechile becuri incandescente cu o putere mai mare sau egala cu 100W si a inceput trecerea la un iluminat ecologic. Pana in 2020, prin aceasta masura se va economisi suficienta energie cat pentru a asigura alimentarea a 11 milioane de case pe an, in timp ce facturile la curent vor scadea, in medie, cu 25 de euro pe an, potrivit site-ului Comisiei Europene.

Modernele becuri cu LED sunt mai eficiente

Becuri cu LED eficiente economice, care au 3 ani garantie.

Vrei o factura mai mica la electricitate? Alege becuri cu LED!

Costurile initiale se recupereaza rapid datorita faptului ca becurile cu LED folosesc doar un sfert sau o cincime din energia utilizata de becurile traditionale si au o durata de viata mai mare de 6 -10 ori.

LED-urile (sau diodele electroluminescente) sunt o tehnologie in plina ascendenta. Becurile cu LED pentru iluminatul incaperilor sunt produse nou intrate pe piata. Acestea consuma cu 80% mai putina energie decat becurile incandescente. De asemenea, becurile cu LED nu contin mercur.

Exista o gama foarte variata de becuri cu LED. Inainte de a le cumpara, asigurati-va ca veti alege intr-adevar varianta care vi se potriveste cel mai bine. Cele mai uzuale, furnizate de Bioencal, au 3 ani garantie oferita de producator si sunt:

  • becuri cu LED de 3W, care inlocuiesc, in orice locuinta sau birou,  becurile obisnuite de 60W;
  • becuri cu LED de 5W, cu senzor de miscare incorporat, ideal pentru iluminatul scarilor de bloc.

De asemenea, mesterii nostri asigura montajul acestor becuri cu LED iar pentru asociatiile de proprietari oferim posibilitatea achitarii in rate.

Un calcul comparativ, facut intre un bec clasic de 60W si becul Bioencal, cu LED de 3W si 420 lumeni a demonstrat urmatoarele (intr-o perioada de 365 de zile, cu o durata medie de functionare de 5 ore pe zi):

  • Un bec obisnuit: 60W x 5 ore = 300W x 365 zile= 109.5 kw/an x 0.7 ron/kw/h = 76.65 RON
  • Becul Bioencal: 3W x 5 ore = 15W x 365 zile = 5.47 kw/an x 0.70 ron/kw/h = 3.83 RON

Astfel, becurile Bioencal va ajuta sa economisiti pana la 73 lei la factura de electricitate, intr-un an, pentru fiecare bec utilizat. Mai multe detalii despre achiziționarea acestor becuri puteti primi la numarul de telefon: 0734-704022 sau prin e-mail la office@carpat.eu.

 

Adauga comentariu