Blog

Blog

Carpat Instal preia activitatea AirPowerTec | Service Compresoare & Mentenanta Sisteme Aer Comprimat

Etichete: , , , Aer Comprimat, Noutati Carpat Instal 0 comentarii
featured image

Incepand cu luna iunie a acestui an, Carpat Instal iti pune la dispozitie servicii si vanzari compresoare, dar si executie si mentenanta sisteme aer comprimat!

 

Compania Carpat Instal, a carei activitate presupune proiectarea si executia de lucrari de instalatii, preia incepand cu 1 iunie 2016 activitatea echipei AirPowerTec. Astfel, din dorinta de a completa serviciile oferite, adaugam atat vanzarea de compresoare si accesorii, cat si mentenanta acestora in portofoliul nostru de servicii.

Pe baza unui contract de abonament sau a unui contract de intretinere si reparatii, oferim solutii potrivite multiplelor provocari pe care o companie le intalneste atunci cand vorbim despre executia, reparatia si mentenanta instalatiilor, fie ca vorbim despre apa, canal, termice, electrice, instalatii de stingere a incendiilor, aer comprimat si amenajari interioare sau exterioare.

Pe baza experientei dobandite pana in acest moment, am creat pachete de abonamente cu avantaje preferentiale, menite sa ofere siguranta unui partener de incredere la startul afacerii, la dezvoltarea si la desfasurarea acesteia in conditii optime.

Dorim sa va asiguram de totala noastra implicare in pastrarea calitatii relatilor avute pana in acest moment cu AirPowerTec, ba mai mult, dorim sa imbunatatim si optimizarea acestora.

 

Pentru mai multe detalii, pentru incheierea unui contract sau pentru sugestii despre imbunatatirea colaborarilor, ne puteti contacta:

Contacte

Articole similare

  • compresoare worthington creyssensac prin carpat instal
  • reduceri oferta compresoare
  • Compresor cu surub Carpat Instal
  • Cum alegi compresorul potrivit? Ghid Tehnic

Adauga comentariu