Blog

Blog

Ganduri si multumiri de final de an

Uncategorized 0 comentarii
featured image

Noul an ne bate la usa timid, dar cu siguranta vine pregatit cu multe surprize. Inainte de a-l intampina cu bucurie, ne dorim sa incheiem anul 2018 cum se cuvine, cu ganduri bune si recunostinta fata de toti cei care ne-au fost alaturi.

Anul acesta am executat sute de lucrari reusite, iar acest fapt se datoreaza in primul rand echipei noastre de mesteri priceputi si dedicati meseriei lor. Indiferent ca a fost vorba despre lucrari de instalatii, amenajari interioare sau exterioare, mereu am gasit solutia ideala care sa fie in favoarea clientului. Suntem tare mandri de echipa pe care am reusit sa o construim si ne dorim ca anul care vine sa ne aduca si mai multe reusite impreuna.

Un alt lucru care influenteaza calitatea lucrarilor noastre este, cu siguranta, calitatea pieselor si a utilajelor cu care lucram. Pe aceasta cale dorim sa le aducem multumiri tuturor colaboratorilor si furnizorilor nostri. Consideram ca secretul unor colaborari reusite sunt valorile comune, motiv pentru care toti furnizorii si colaboratorii cu care lucram pun accent pe calitate in ceea ce priveste produsele si serviciile livrate.

De asemenea, tinem sa iti multumim tie, celui care ai avut incredere in capacitatile noastre si ai apelat la serviciile Carpat Instal. Ne-am bucurat sa-ti putem fi de ajutor si speram ca si in anul 2019 sa ne acorzi aceeasi incredere.

Deoarece ne place sa fim implicati, in anul 2018 am sustinut mai multe proiecte si initiative studentesti. Consideram ca o parte importanta a activitatii noastre o reprezinta implicarea in comunitate.

Ne place sa transmitem mai departe lucrurile in care credem, in special traditiile romanesti. Adanc inradacinate in cultura noastra, consideram ca traditiile si obiceiurile romanesti trebuie transmise si generatiilor viitoare.

Spectacolul de colinde vechi “Si ne lasa gazda-n casa”, organizat de Liga Studentilor din Cluj Napoca, ne-a ramas in suflet si a fost un spectacol exceptional care ne-a transmis cu emotie magia Craciunului romanesc de acum 100 de ani.

 

 

Asadar, incheiam anul cu recunostinta pentru tot ce am realizat si privim cu entuziasm spre toate momentele frumoase pe care anul 2019 are sa ni le aduca.

Va dorim sa aveti parte de Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Adauga comentariu