Etichete

Instalatii industriale pentru fabrici, hale, depozite

instalatii industriale cluj

Ai nevoie de o firma din Cluj specializata in instalatii industriale pentru fabrici de productie, showroomuri, depozite, hale? Ai ajuns unde trebuie! Cu 14 ani experienta in domeniu si o echipa puternica de ingineri, proiectanti si instalatori autorizati, acoperim intreaga gama de instalatii industriale: apa-canal si sanitare, electrice, de aer conditionat si ventilatii. Suntem partenerul pe care te poti baza pentru proiectul tau, atat pentru executie cat si pentru mentenanta. Stai linistit, oferim intotdeauna garantie pentru manopera lucrarilor. 

Munca in instalatii nu e usoara. Nu doar pentru ca e, de cele mai multe ori, solicitanta din punct de vedere fizic, ci si pentru ca trebuie sa respecte o serie lunga de criterii tehnice si standarde de siguranta. Dincolo de glumele cu Dorel (stim destule, ne plac si noua 🙂 ), meseria de instalator vine la pachet cu multa responsabilitate

Iar instalatiile industriale ridica stacheta acestei responabilitati. 

Fiind mult mai complexe decat instalatiile rezidentiale, in instalatii industriale lucreaza personal specializat, calificat pentru acest tip de lucrari. De la proiectanti si ingineri pana la instalatori, toti trebuie sa detina cunostinte serioase si multa experienta pentru a putea gestiona cu succes proiecte ample din zona industriala. In plus, in instalatii industriale sunt necesare utilaje si echipamente specializate, obligatorii pentru executarea operatiunilor. 

Detii sau construiesti o fabrica de productie, o hala, un showroom sau un depozit si ai nevoie de o firma specializata in instalatii industriale? La Carpat Instal, proiectul tau e pe maini bune. 

In cei 14 ani de cand activam pe piata instalatiilor, am format pentru clientii nostri din zona industriala o echipa profesionista, puternica, de proiectanti, ingineri si instalatori autorizati, ale caror cunostinte si experienta garanteaza reusita proiectelor pe care le contractam. Nu credem ca “merge si-asa”, nu lucram cu diletanti si iti oferim de fiecare data cele mai potrivite solutii pentru proiectul tau, tinand cont de un raport corect al costurilor. 

Iar pentru ca timpul inseamna bani, ne dorim acelasi lucru ca tine: sa finalizam proiectul nu doar bine, ci si repede. Pentru asta, suntem dotati cu toate utilajele si echipamentele necesare indeplinirii tuturor sarcinilor din cadrul unui proiect. Asta inseamna ca nu trebuie sa apelezi la terti, sa sincronizezi echipe din companii diferite, si sa iti prelungesti astfel timpul de executie al lucrarilor. 

Cu sute de proiecte complexe din sfera instalatiilor industriale pe care le-am gestionat cu succes de la A la Z, suntem 100% pregatiti sa gestionam si proiectul tau. Iata cum te putem ajuta. 

1. Instalatii industriale de apa-canal si sanitare

instalatii industriale apa-canal

Acoperim gama completa de servicii pentru clientii nostri din zona industriala, de la proiectare instalatii apa-canal, extinderi retele de apa si canalizare, executie lucrari de bransamente si racorduri, pana la montare instalatii sanitare. 

Suntem specializati si in montaj si intretinere separatoare de grasimi si hidrocarburi pentru filtrarea si epurarea reziduurilor toxice din apele uzate. De asemenea, montam fose septice pentru clientii nostri din zona industriala. 

Gasesti mai multe detalii aici.

2. Instalatii industriale electrice

instalatii electrice industriale

Asiguram servicii de proiectare, executie si mentenanta lucrari instalatii electrice pentru distributia energiei electrice, alimentare consumatori si iluminat cladiri:

  • Instalatii electrice de iluminat
  • Instalatii de siguranta
  • Tablouri electrice de distributie
  • Tablouri electrice pentru automatizari

Instalatorii nostri sunt autorizati ANRE, iar lucrarile sunt certificate ISO si ANRE. 

Gasesti mai multe detalii aici

3. Instalatii industriale de aer conditionat si ventilatii

firma instalatii industriale cluj

Proiectam si executam lucrari complexe de instalatii aer conditionat si ventilatii pentru spatii industriale, cu profesionisti specializati in acest tip de lucrari.

Oferim consultanta gratuita si dispunem de echipamentele si cunostintele tehnice necesare pentru a lucra in siguranta cu agenti frigorifici.

Te poti baza pe noi pe termen lung: asiguram service si mentenanta pe termen lung pentru instalatiile de aer conditionat si cele de ventilatii. 

Gasesti mai multe detalii aici

Acestea sunt serviciile din zona de instalatii industriale asigurate de echipa noastra. Vrei sa lucrezi cu noi? Suna chiar acum si programeaza o intalnire pentru a discuta despre proiectul tau. Te asiguram ca ne implicam 100% in toate proiectele noastre si credem in parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si respect.

  • Nume: Claudiu Ciceu-Cuc, director general Carpat Instal 
  • Telefon: 0734 704 022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau