Etichete

Montaj aer conditionat Cluj

montaj aer conditionat cluj

Montaj aer conditionat Cluj pentru case, birouri, institutii, spatii comerciale si industriale. Firma specializata, instalatori autorizati, garantie pentru manopera. Vindem si montam orice tip de aparate de aer conditionat, oferim servicii complete de reparatii si mentenanta post montaj.

De-a lungul timpului, am scris despre activitatea noastra din sectorul dedicat aerului conditionat. Am facut cunoscut ca vindem si montam aparate de aer conditionat Daikin (un producator de renume, pe care il recomandam in continuare, si caruia i s-au alaturat si alte branduri in portofoliul nostru de vanzari). Am explicat importanta reviziilor constante ale aparatului si instalatiei de aer conditionat, si am conceput un ghid care sa te ajute sa alegi cel mai bun aparat de aer conditionat pentru casa ta.

Acum ne concentram atentia asupra montajului aparatelor de aer conditionat, o etapa foarte importanta, esentiala pentru buna functionare ulterioara a echipamentelor si instalatiilor. 

Exista trei conditii esentiale pe care o firma de montaj aer conditionat trebuie sa le indeplineasca pentru a putea realiza acest tip de lucrari la un nivel profesionist. Ti le prezentam in cele ce urmeaza.

La ce sa fii atent cand alegi o firma de montaj aer conditionat Cluj

  1. Lucreaza cu o echipa specializata de instalatori autorizati?

Lucrarile de montaj aer conditionat sunt lucrari complexe, pe care in niciun caz nu recomandam sa le executi singur, sau cu un vecin care se pricepe la toate. Exceptie facand cazul in care stai pe Nadasel in Cluj si esti vecin cu noi. 🙂

Ai auzit de protocolul de la Kyoto? Este un acord international privind mediul, prin care 81 de tari, printre care si Romania, s-au angajat sa reduca cresterea efectului de sera prin reducerea emisiilor de gaze in atmosfera. Unitatile de aer conditionat contin agenti frigorifici care intra sub incidenta acestui acord. De aceea, montajul lor se poate face in conditii de siguranta doar de catre personal autorizat, cu echipamente de specialitate.

Echipa noastra de montaj aer conditionat este compusa din instalatori autorizati, cu atestat profesional si experienta de 15 ani in acest gen de lucrari. Cu sute de proiecte finalizate cu succes, avem expertiza necesara pentru a asigura un montaj profesionist pentru orice tip de aparate de aer conditionat. 

  1. Ofera garantie pentru manopera?

Cea mai buna masura a seriozitatii unei firme de montaj aer conditionat Cluj este garantia pe care o ofera. Garantia este dovada ca firma repectiva isi asuma responsabilitatea pentru lucrarea efectuata. 

Iar ca sa garantezi linistit pentru o lucrare, trebuie sa fii sigur ca ai facut o treaba buna. 

Noi garantam prin contract ca manopera lucrarilor de aer conditionat efectuate de echipa noastra este efectuata la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. 

  1. Asigura service si mentenanta post montaj?

“Vai, dar cine v-a lucrat aici?!” Deja legendara printre meseriasi, intrebarea asta e bine sa aiba urmatorul raspuns: “Tot voi!” 🙂

Inca o dovada a seriozitatii unei firme de montaj aer conditionat, este capacitatea de a asigura servicii post montaj, de reparatii si intretinere pentru aparatura si instalatii. Acest lucru inseamna ca au dotarile si cunostintele tehnice necesare pentru a lucra in siguranta cu agenti frigorifici si a interveni in orice situatie.

Echipa Carpat Instal are experienta si expertiza necesare sa asigure service si mentenanta pe termen lung pentru aparate si instalatii de aer conditionat, cu echipamente de specialitate. 

Acestea au fost cele 3 conditii esentiale  pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de montaj aer conditionat Cluj. Asigura-te ca le indeplineste pe toate inainte de a o contracta pentru proiectul tau. Daca vrei sa lucrezi cu noi, contacteaza-ne chiar acum, iti stam cu placere la dispozitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau