Etichete

Teambuilding la pescuit, editia 2023

Istoria se repeta: ne-am bucurat si anul acesta de o zi minunata petrecuta impreuna la concursul de pescuit de pe malul lacului Barai. Am plecat acasa relaxati, fericiti si premianti.

Dupa prima editie de anul trecut, despre care am scris aici, iata ca teambuildingul nostru la pescuit devine deja o traditie. Una de care ne bucuram cu totii la maximum, pentru ca este o ocazie excelenta sa petrecem timp impreuna, ca o echipa, in alt cadru decat santierele zilnice. Nu-i vorba ca ne plangem de santier, dar parca pe malul lacului e ceva mai bine.

Relaxati si cu voie buna, am profitat de aerul curat, de verdeata din jur si de pestii din lac. Iar calitatile noastre de pescari ne-au adus nici mai mult, nici mai putin decat trei premii.

Suntem tare mandri ca am iesit pe locul 1 la cantitatea totala de peste capturat, semn ca facem cea mai buna echipa in orice situatie. Ne mandrim si cu doua clasari pe treapta a doua a podiumului, pentru cei mai multi pesti capturati, respectiv pentru cel mai mare peste capturat. Buna treaba!

Ne-a prins tare bine sa repetam aceasta experienta. Ea si altele asemenea contribuie la consolidarea echipei noastre, ne ajuta sa ne cunoastem si sa comunicam mai bine. Iar toate acestea se reflecta in calitatea timpului petrecut impreuna la treaba, pe care o echipa unita o face repede si bine!

Le multumim partenerilor nostri de la Romstal pentru invitatie, asteptam cu nerabdare editia de anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau