Etichete

Instalatii si sisteme de ventilatie

Instalatii si sisteme de ventilatie in Cluj

Instalatii si sisteme de ventilatie in Cluj, pentru spatii rezidentiale, comerciale si industriale. Echipa cu experienta, atestata profesional, instalatori autorizati specializati in lucrari complexe de proiectare si executie ventilatii cu garantie pentru manopera lucrarilor. Asiguram service si mentenanta pe termen lung.

In sfera lucrarilor de aer conditionat intra si cele de ventilatie. Acestea sunt lucrari complexe, pentru executia carora se impune interventia unei echipe calificate care sa detina cunostinte tehnice atestate in domeniu.

De 14 ani de cand activam pe piata instalatiilor din Cluj, ne-am format o echipa puternica si am castigat experienta necesara pentru efectuarea de lucrari de ventilatii pentru spatii rezidentiale, comerciale si industriale. Totodata, suntem pregatiti sa asiguram service si mentenanta pe termen lung pentru instalatii si sisteme de ventilatie.

Ce sunt instalatiile si sistemele de ventilatie?

Instalatiile si sistemele de ventilatie reprezinta totalitatea aparaturii si echipamentelor necesare pentru efectuarea procesului de ventilatie.

Ventilatia este procesul prin care aerul din interior este evacuat si inlocuit cu aer proaspat, adus din exterior. Inainte de a fi introdus in incapere, aerul este filtrat, incalzit/ racit si umidificat/ dezumidificat.

Cat de necesara este ventilatia? Foarte! In conditiile in care astazi cladirile sunt tot mai etanseizate, iar ventilatia naturala nu este mereu posibila sau de dorit, ventilatia mecanica este cea mai buna solutie pentru obtinerea si mentinerea calitatii aerului din interior.

Ventilatia mecanica poate fi utilizata pe tot parcursul anului si in orice mediu (acasa, in sedii de firme, spatii comerciale, magazine, mall-uri, fabrici de productie, hale industriale, spalatorii), indiferent de conditiile meteo.

  • Un plus pentru „buzunar”: exista posibilitatea utilizarii unui recuperator de caldura cu ajutorul caruia se recupereaza un procent semnificativ din energia consumata pentru asigurarea confortului interior.
  • Si un plus pentru sanatate: sistemele de ventilatie mecanica permit utilizarea filtrelor care retin particule de praf, polen, mucegai, bacterii, mirosuri neplacute.  
Ventilatii Cluj

Mentenanta instalatiilor si sistemelor de ventilatie

Pentru ca instalatiile si sistemele de ventilatie sa functioneze optim, sunt necesare reviziile periodice.

Durata de viata si randamentul echipamentelor depinde de o mentenanta corespunzatoare. Deoarece intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi, principalul scop al mentenantei este acela de a preintampina problemele sau de a le rezolva in stadiu incipient, inainte sa se acutizeze si sa creeze pagube semnificative.

Serviciul nostru de intretinere a instalatiilor si sistemelor de ventilatie este disponibil fie in baza unui contract pe termen lung, fie punctual, la solicitarea clientilor nostri. Intervenim atat in cazul instalatiilor si sistemelor executate de noi, cat si pentru cele detinute deja de clientii nostri.

Evaluare si consultanta gratuita pentru clientii nostri

Una dintre problemele majore in privinta instalatiilor si sistemelor de ventilatie apare inainte de executia acestora, in faza de proiectare, si este legata de dimensionarea lor corecta. Pentru a nu subdimensiona, sau, dimpotriva, a supradimensiona echipamentele necesare, este absolut necesara o evaluare a spatiului si nevoilor tale de catre un specialist.

Cum lucram noi?

Inainte de a face o oferta, evaluam intotdeauna proiectul clientului. In urma acestei evaluari, specialistii nostri ofera consultanta in vederea stabilirii necesarului de echipamente.

Ne implicam in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale, indiferent de marimea si complexitatea acestora.  Pentru detalii si cereri de oferta pentru instalatii si sisteme de ventilatie, apeleaza-ne cu incredere la numerele de telefon 0734 704 022 si 0264 435 125 sau lasa-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau