Etichete

Masina de spalat canalizari, cea mai noua achizitie Carpat Instal

masina de spalat canalizari in cluj

Masina de spalat canalizari, new entry intre dotarile noastre! In completarea serviciului de filmare in sistem CCTV a canalizarilor, oferim acum si serviciul de spalare canalizari. 

 

Pe langa o echipa profesionista de instalatori autorizati, cu experienta in lucrari complexe din sfera instalatiilor apa-canal, dispunem de echipamente si utilaje moderne care ne ajuta sa ne oferim serviciile la cel mai inalt nivel de eficienta si calitate.

Suntem intr-un proces continuu de modernizare, astfel incat, cu regularitate, includem noi echipamente si utilaje intre dotarile noastre.

Cea mai noua achizitie este o masina de spalat canalizari, cu ajutorul careia putem indeparta resturile menajere si grasimile depuse pe interiorul conductelor.

Serviciul de spalare canalizari vine in completarea serviciului de filmare a canalizarilor. Dispunem de o camera de inalta performanta care poate inspecta si diagnostica tevi cu diametre reduse.

Inspectia video a canalizarilor ne ofera posibilitatea sa inspectam conductele in totalitate, pentru a identifica cu precizie cauza blocajelor, a infundarilor repetate, a fisurilor si exfiltratiilor.

Astfel, odata identificata cauza, echipa noastra poate trece la remedierea problemei.

Exista situatii in care este necesara o interventie ampla, din cauza unor obstacole puternice pe conducta (obiecte mari din lemn, plastic sau metal) ori din cauza unor sparturi sau gauri prin care in conducta patrund pamant, nisip, radacini de copaci.

Cel mai adesea, insa, diagnosticul este mai “bland”: conductele sunt foarte murdare, din pricina depunerilor de resturi menajere si grasimi, ceea ce conduce la o functionare defectuoasa a canalizarii.

Solutia, in aceste cazuri, o reprezinta o spalare temeinica a canalizarii cu ajutorul unei masini speciale, cum este cea din dotarea noastra.

In urma acestei actiuni, depunerile sunt eliminate iar canalizarea functioneaza din nou struna!

Asadar, daca te confrunti cu probleme recurente ale sistemului de canalizare, se impune o inspectie video a conductelor. In functie de diagnosticul pus in urma analizei inregistrarilor, solutia problemelor poate fi o simpla spalare a canalizarii.

Echipa noastra este pregatita sa intervina in orice moment pentru actiuni de filmare si spalare canalizari.

Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0734 704 034!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau