Etichete

Planuri pentru 2015

Iata-ne la inceput de an nou, prilej numai bun pentru a ne face noi planuri, pentru a ne gandi la noi proiecte si pentru a continua sa evoluam.

In 2014 am avut parte de 365 de zile frumoase si pline care ne-au oferit sansa de a invata mai mult si de a acumula mai multa experienta. Suntem recunoscatori, am avut parte de un an bun si productiv, din care nu au lipsit provocarile, pe care insa am reusit sa le depasim. Am invatat din fiecare experienta si acest lucru, speram noi, ne-a facut niste profesionisti mai buni.

Acum, la inceput de an, gandurile noastre se indreapta in primul rand catre clientii nostri, carora le multumim pentru ca ne-au ales. Inca de la infiintarea firmei de instalatii Carpat Instal, ne-am straduit sa le oferim servicii de cea mai buna calitate, si speram ca nu i-am dezamagit. De asemenea, dorim sa le multumim tuturor furnizorilor nostri pentru profesionalism, dedicare si buna colaborare care speram ca va continua in aceiasi termeni si in acest an.

Printre reusitele noastre  din 2014 se numara marirea echipei cu noi angajati in fiecare departament (instalatori autorizati, sudori, zugravi, electricieni autorizati) si lansarea unui departament nou: Carpat All Inclusive, programul complet de amenajare a locuintei care s-a bucurat de mare succes si care vine in intampinarea acelora care isi doresc sa isi ia complet de pe cap grija unei renovari sau amenajari complete a locuintei. Mai multe detalii despre acest program, care continua si in 2015, gasiti aici.

Asadar, anul acesta ne dorim sa ne canalizam o buna parte din energie in relatiile noastre cu clientii, cei care ne-au fost alaturi in anul ce a trecut si datorita carora am reusit sa invatam si sa evoluam. Care sunt planurile noastre pentru 2015? Ne dorim sa evoluam in continuare din punct de vedere profesional, sa ne consolidam relatiile cu clientii actuali si…la cat mai multi clienti noi, desigur! Dorim de asemenea sa ne imbunatatim relatia furnizor de servicii – client, deoarece intotdeauna e loc de mai bine, si sa le demonstram celor care ne-au ales intreg respectul nostru.

Va dorim un An Nou fericit, cu multa sanatate si in care sa aveti parte numai de realizari, pe toate planurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau