Etichete

Service instalatii frigorifice in Cluj

service instalatii frigorifice cluj

Service instalatii frigorifice in Cluj: echipa profesionista de instalatori autorizati, cu experienta in lucrul cu agenti frigorifici, pentru mentenanta si reparatii camere frigorifice, depozite frigorifice, vitrine frigorifice.

Cu o experienta de 15 ani in domeniul instalatiilor, oferim servicii de mentenanta si reparatii instalatii frigorifice in Cluj. Echipa noastra de instalatori specializati in lucrul cu agenti frigorifici este pregatita sa intervina oricand, indiferent daca este vorba despre aplicatii de frig industrial sau comercial. Suntem profesionisti, prompti si lucram intotdeauna pe baza de contract, cu garantie pentru manopera lucrarilor executate.

4 motive sa alegi Carpat Instal pentru mentenanta si service instalatii frigorifice in Cluj

1. Echipa atestata profesional

Avem calificarea necesara pentru a lucra in siguranta cu agenti frigorifici. Instalatorii nostri sunt specializati in lucrari de mentenanta si reparatii instalatii frigorifice. Aceste lucrari sunt complexe, iar personalul nostru este calificat sa faca fata oricaror provocari.

2. Experienta indelungata

Portofoliul nostru cuprinde sute de proiecte finalizate cu succes. Activam de 15 ani pe piata instalatiilor, iar experienta isi spune cuvantul: avem cunostintele, priceperea si indemanarea necesare pentru a intretine si repara instalatii frigorifice comerciale si industriale.

3. Parteneri de cursa lunga

Avem personalul si dotarile necesare pentru a asigura service si mentenanta instalatii frigorifice pe termen lung. Suntem o firma clujeana cu state vechi, si aici ramanem. Asta inseamna ca te poti baza pe noi si azi, si peste 6 luni, si peste 6 ani. 

4. 100% responsabili

Nu cunoastem un vot mai bun de incredere pentru o firma decat disponibilitatea de a-si asuma raspunderea pentru lucrarile realizate, prin oferirea de garantie pentru manopera. Iar noi facem asta fara discutie: fiecare lucrare este insotita de garantie.

Pentru ce tipuri de instalatii frigorifice intervenim?

Cu personal calificat si echipamente moderne, suntem pregatiti sa asiguram mentenanta si service pentru urmatoarele tipuri de instalatii frigorifice:

  • vitrine frigorifice orizontale si verticale
  • camere si depozite frigorifice
  • lazi congelare, frigidere pentru gastronomie si frigidere cu usi din sticla
  • rafturi frigorifice verticale si rafturi de tip container
  • vitrine de servire, vitrine de produse congelate
  • insule cu produse refrigerate si congelate

Ai nevoie de servicii de mentenanta si reparatii instalatii frigorifice in Cluj? Suntem aici pentru tine! Contacteaza-ne acum >> 0734 704 022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau