Etichete

Urari de Paste

Paste Fericit

Sarbatoarea Pastelui are o mare insemnatate in crestinism, reprezentand Invierea Domnului. Aceste zile de sarbatoare sunt un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi, luand o binemeritata pauza de la ritmul cotidian mult prea alert, pentru clipe frumoase de pace si reculegere. 

Pastele este o sarbatoare speciala, al carei scop este sa ne aminteasca de sacrificiul Mantuitorului, dar si de bucuria si speranta Invierii. Pregatirile pentru Paste incep odata cu inceperea Postului si se sfarsesc in Noaptea Invierii, cand toti crestinii participa la frumoasa Slujba de Inviere pentru a lua Lumina Sfanta.

Ziua de Paste este o zi speciala, in care membrii familiei se aduna in jurul unei mese bogate in preparate traditionale: oua rosii, pasca si drob de miel. Se isca adevarate competitii de ciocnit oua rosii, copiii isi descopera cadourile aduse de la Iepuras, iar veselia cuprinde intreaga casa.

Dragi prieteni si colaboratori, speram ca cele descrise mai sus sa nu va fie straine. Va dorim sa aveti parte de zile minunate, sa fiti inconjurati de oameni dragi, iar aceasta Sfanta Sarbatoare sa va gaseasca linistiti, cu pace si armonie in casa, dar mai ales in suflet.

Paste Fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau