Blog

Blog

5 motive sa alegi un abonament All Inclusive pentru companii

Etichete: , , Abonamente mentenanta generala, All Inclusive 0 comentarii
featured image

Un abonament All Inclusive pentru companii cuprinde o varietate de servicii Carpat Instal, fiind ideal pentru a asigura mentanta cladirii si a sistemului de instalatii. Afla care sunt principalele cinci motive pentru care merita sa alegi un abonament All Inclusive pentru compania ta!

Mentenanta unei cladiri este mai degraba un proces decat o simpla actiune. Mentenanta prevede intretinerea, prevenirea si reparatia defectiunilor care pot sa apara la nivelul instalatiilor sau al cladirii, ca urmare a trecerii timpului sau din cauza activitatilor desfasurate in cadrul unei companii.

Abonamentele de tip All Inclusive special concepute pentru societati comerciale au scopul de a asigura buna functionare a instalatiilor, dar si pastrarea cladirii intr-o stare buna.

 

Iata cinci motive sa alegi un abonament All Inclusive pentru companii!

 

1. Colaborezi cu un partener de incredere

In activitatea unei companii, alegerea colaboratorilor reprezinta o mare responsabilitate, deoarece acestia pot influenta calitatea serviciilor si eficienta activitatilor din cadrul companiei.

Abonamentele de servicii All Inclusive de la Carpat Instal iti asigura o colaborare stabila, cu un partener de incredere. Intreaga echipa Carpat Instal se defineste prin profesionalism, realizand lucrari complexe din sfera instalatiilor si amenajarilor, la standarde inalte de calitate. Mesterii Carpat Instal sunt specialisti in diferite tipuri de instalatii, iar expertiza lor este completata de echipamentul tehnic modern.

Iti vom spune de la inceput ce presupune o lucrare, in functie de complexitatea ei, si iti vom comunica un termen estimativ de executie. Punem accent pe eficienta muncii noastre, astfel incat defectiunile tehnice sa fie prompt solutionate, fara a intrerupe activitatea companiei.

 

2. Beneficiezi de o varietate de servicii

 

Serviciile care pot fi incluse intr-un abonament All Inclusive cuprind trei directii de actiune: revizuire, intretinere si reparatie. Abonamentele sunt stabilite in functie de nevoile fiecarei companii, urmand a fi conceput un abonament personalizat de servicii.

In componenta acestor abonamente intra lucrarile pentru urmatoarele tipuri de instalatii:

 • apa-canal, tehnico-sanitare;
 • incalzire centrala (exclus centrala);
 • electrice;
 • aer comprimat
 • aer conditionat
 • mentenanta echipamente industriale

De asemenea, abonamentele cuprind si lucrari de intretinere si reparatie ale cladirii si zonelor exterioare*, precum:

 • vopsitorie
 • betonari
 • confectii metalice
 • lucrari de amenajari interioare/ exterioare
 • irigatii

O mare parte dintre aceste lucrari le-am executat si in cadrul acestui proiect, daca iti doresti sa ne vezi in actiune. 😊

*In limita capacitatii echipei noastre de a le executa

 

3. Interventie prompta si asistenta in solutionarea problemelor

 

S-a spart o teava si toata activitatea companiei este blocata? Daca inchei un abonament de servicii All Inclusive, beneficiezi de interventia prompta a unei echipe de mesteri profesionisti, care vor putea solutiona problema in cel mai scurt timp.

In plus, abonamentele de servicii Carpat Instal All Inclusive prevad si asistenta gratuita pentru a gasi solutiile optime pentru rezolvarea unei probleme. Asadar, pe tot parcursul colaborarii, un consultant Carpat Instal va fi disponibil pentru a raspunde atat intrebarilor de ordin tehnic, referitoare la lucrarile executate de echipa noastra, cat si celor referitoare la planul de colaborare sau detalii contractuale.

 

4. Revizii tehnice anuale

 

Reviziile tehnice reprezinta o parte importanta pentru buna functionare a instalatiilor din incinta cladirii. Acestea trebuie executate periodic, pentru a identifica eventualele probleme care pot sa apara la nivelul instalatiilor, astfel incat sa favorizeze interventia din timp pentru repararea diferitelor defectiuni.

 

5. Economisesti timp si bani

 

In momentul in care alegi un abonament de servicii de tip All Inclusive, economisesti timp si bani deoarece orice problema care poata sa apara la nivelul sistemului de instalatii sau mentenanta cladirii va fi solutionata in cel mai scurt timp de echipa de mesteri Carpat Instal. Nu va trebuie sa alergi sa cauti o persoana care sa se ocupe de repararea unei instalatii sanitare si alta care sa se ocupe de o lucrare de canalizare, deoarece toate acestea vor fi cuprinse in abonamentul de servicii All Inclusive.

 

Asadar, scapa de griji si alege un abonament All Inclusive pentru companii! Vei observa ca are un rol esential in buna functionare a companiei, cuprinzand o varietate de servicii de intretinere si mentenanta,  personalizate in functie de nevoile si activitatea societatii comerciale.

 

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Articole similare

Adauga comentariu