Blog

Blog

Carpat All Inclusive pentru IT-isti Fericiti!

Etichete: , , , , Instalatii apa canal, Instalatii electrice, Instalatii sanitare, Instalatii termice, Noutati Carpat Instal, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Ai casa noua sau renovezi?

Carpat All Inclusive -8% pentru IT-isti!

 

IT-ist cu casa noua? Te ajutam sa te muti mai repede in ea!

Daca lucrezi in IT, cu siguranta timpul liber nu iti prisoseste iar multele ore petrecute la job te storc de energie.  Singurele lucruri pe care vrei sa le faci la final de zi si in weekend-uri sunt acelea care te fac fericit: sa iesi la un film, la un restaurant sau o cafenea noua cu prietenii, sa citesti o carte buna, sa faci sport sau pur si simplu sa dormi.

Dar ce faci daca tocmai ti-ai cumparat o casa noua? Sau te-ai decis sa renovezi? Esti nerabdator sa te muti in noua ta casa dar iti e groaza de stresul lucrarilor? Stim ca iti doresti sa te muti…ieri in casa ta, dar grija mesterilor e ultima pe care vrei sa o ai pe cap!

Ei bine, prin programul complet de amenajare a casei “Carpat All Inclusive, mesterii Carpat Instal vin fara griji la pachet pentru ca tu sa te poti muta mai repede in casa ta!

Iti venim in ajutor exact acolo unde ai mai mare nevoie: te ajutam sa iti pastrezi timpul liber pentru lucrurile care te fac fericit. In plus, iti oferim 8% reducere din costul manoperei, doar pentru ca lucrezi in domeniul IT, iar aprovizionarea cu materialele necesare executiei lucrarilor, curatenia si transportul molozului sunt gratuite daca costul total al lucrarii depaseste 10.000 lei.
 

Ce inseamna “Carpat All Inclusive”?

Carpat All Inclusive este un program complet de amenajare sau renovare a casei care include lucrari de:

    ✓  Instalatii apa-canal (bransamente apa, racorduri canalizare, montare fosa septica si statie de epurare)
     Instalatii si montaj obiecte sanitare;
     Instalatii si montaj obiecte electrice;
      Instalatii termice;
     Instalare electrocasnice mari (masina de spalat haine, masina de spalata vase, etc.);
     Montaj gresie, faianta, parchet sau mocheta;
     Montaj usi si geamuri;
     Amenajari interioare (demolare pereti, gletuire, tencuire, zugravire pereti, aplicare tapet, etc.);
     Transport moloz si materiale;
 

Cum se desfasoara programul Carpat All Inclusive?

Imediat ce ne contactezi, vom stabili o intalnire, ca sa ne cunoastem. Daca ne dovedim compatibili, trecem mai departe la semnarea contractului si stabilirea unui plan de actiune pentru casa ta.  Decidem planul de amenajare sau renovare, alegem materialele iar noi ne apucam de treaba. Mesterii nostri vor urma un program prestabilit, de 8 ore/zi, de luni pana vineri, cu posibilitatea de prelungire in functie de caracteristicile proiectului, fara costuri in plus.

Vom pastra  legatura pe tot parcursul lucrarilor pentru eventualele observatii sau modificari ale planului initial. La finalizarea lucrarilor casa ta va fi complet amenajata sau renovata, dar si curata, iar tu, fericit!
 

Asigurarea lucrarilor din programul Carpat All Inclusive

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta lucrarilor executate in locuinta ta, serviciile Carpat Instal sunt asigurate. Oricat de mica este sansa producerii unui eveniment neprevazut, acoperim toate eventualele daune provocate fara intentie de mesterii nostri.

 

Profita de promotia Carpat All Inclusive pentru IT-isti!

Amenajarea sau renovarea completa a locuintei prin programul Carpat All Inclusive cu 8% reducere din costul manoperei si aprovizionarea cu materialele necesare executiei lucrarilor, curatenia si transportul molozului gratuite in cazul in care valoarea totala a proiectului depaseste 10.000 lei.

Esti la un pas distanta de promotia Carpat All Inclusive pentru IT-isti fericiti: scrie-ne la office@carpat.eu sau suna-ne la 0734 70 40 22 sau 0725CARPAT.

Articole similare

  • cum sa faci economie la apa
  • Servicii Carpat Instal - Instalatii apa canal

Adauga comentariu