Etichete

Panouri fotovoltaice in Cluj prin Carpat Instal 

panouri fotovoltaice in cluj

Panouri fotovoltaice in Cluj: servicii profesioniste complete, all inclusive: consultanta, proiectare, furnizare echipamente, instalare, service si mentenanta. Sisteme de panouri fotovoltaice la cheie pentru pentru casa, balcon, bloc, hala industriala. Investeste inteligent si bucura-te de economii majore la factura de energie electrica. 

Energia verde este, indiscutabil, energia viitorului. Regenerabila si nepoluanta, este cea mai prietenoasa cu planeta noastra greu incercata, dar si cu portofelul, la fel de greu incercat de recesiunea economica globala.

Costurile pentru energia electrica au atins cote alarmante, iar prognoza pe termen lung nu e imbucuratoare. Ce putem face pentru a scapa de povara facturilor uriase la facturi electrice? Pe langa punerea in practica a catorva sfaturi care sa ne ajute sa facem economii zi de zi, solutia cu adevarat salvatoare o reprezinta investitia in panouri fotovoltaice. 

Panourile fotovoltaice transforma energia solara in energie electrica. Practic, odata ce ai montate aceste panouri, tu esti propriul tau furnizor de energie electrica

Mai mult decat atat, daca produci mai multa energie decat consumi, poti deveni prosumator. 

Prosumatorul este cel care exporta surplusul de energie produs inapoi in retea, pentru a fi vandut altor consumatori. Astfel, nu doar ca elimini costurile cu factura la energie, ba chiar castigi de pe urma investitiei tale in panouri solare.

Ce trebuie sa faci pentru a-ti instala acasa sau la firma panouri solare? Sa gasesti o firma care se ocupa cu asta, un partener serios si responsabil, pe care sa te poti baza pe termen lung. 

Haide sa iti spunem cum te putem ajuta noi: iti oferim o solutie completa, “la cheie”, de la proiectare si instalare, pana la servicii de mentenanta post instalare. Avem capacitatea necesara pentru a deservi consumatori casnici, industriali si comerciali. Furnizam si instalam panouri solare de ultima generatie, la sol si pe acoperisuri. 

Panouri fotovoltaice in Cluj prin Carpat Instal

Consultanta gratuita

Adesea trecut cu vederea, acest pas preliminar este de fapt cel mai important. Expertii nostri tehnici avizati te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru casa sau afacerea ta. 

Panourile solare sunt de multe feluri. Pot fi categorisite dupa tipul de utilizare (off grid, on grid sau hibride) si dupa tehnologia folosita la producerea lor (monocristaline, policristaline, cu strat subtire sau cu strat amorf). 

Din toate aceste tipuri, te vom ajuta sa alegi cele mai bune panouri solare pentru tine tinand cont de o serie de factori esentiali: necesarul de energie electrica si apa calda, suprafata disponibila, la sol sau pe acoperis si costul initial raportat la eficienta, pentru recuperarea investitiei.

Asistenta gratuita pentru obtinerea autorizatiei

Daca vrei sa montezi panourile solare ca sa obtii energie pentru casa, ai nevoie de o serie de certificate, autorizatii si avize. Sa tot fie vreo 12 cu totul.  

Am mai povestit aici si aici ca suntem experti (si) in intocmit dosare, asa ca te asistam bucurosi la intocmirea documentatiei specifice pentru obtinerea autorizatiei de montare panouri fotovoltaice in Cluj. 

Proiectare

Pentru ca sistemul tau de panouri solare sa fie eficient, trebuie proiectat tinand cont de conditiile de implementare. 

Panourile fotovoltaice sunt cel mai eficiente cand sunt amplasate cu fata direct catre soare, la un unghi optim si fara sa fie afectate de umbra pomilor sau a cladirilor invecinate. Eficienta lor mai depinde si de zona in care locuiesti si de conditiile meteo.

Toate aceste aspecte sunt luate in calcul de expertii nostri. Inainte de elaborarea proiectului tehnic, echipa noastra se deplaseaza la locatie pentru evaluare si efectuarea de masuratori. 

Furnizare (achizitie) echipamente

Colaboram cu producatori de renume pe plan international pentru a-ti putea oferi echipamente de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Panouri fotovoltaice de ultima generatie, invertoare, baterii, sisteme de fixare – la noi gasesti tot ce ai nevoie pentru un sistem complet de panouri voltaice.

Garantie si suport tehnic incluse. 

montaj panouri fotovoltaice cluj

Instalare si punere in functiune

Instalarea si punerea in functiune a sistemului de panouri fotovoltaice este momentul cel mai asteptat de catre clientii nostri. Bucuria de a le vedea montate este depasita doar de bucuria din momentul in care deschid prima factura electrica emisa dupa ce panourile au fost montate. 😀 

Si la acest pas este necesara interventia unei echipe calificate, care sa asigure o instalare corecta, esentiala pentru asigurarea stabilitatii, dar si a eficientei optime, tinandu-se cont de unghiul de inclinare a panourilor. 

Garantie

Compania noastra activeaza de 15 ani in domeniul instalatiilor pe piata clujean. Avem in portofoliul nostru peste o mie de clienti multumiti, casnici, comerciali si industriali. 

Nu am fi ajuns aici daca nu am fi dat dovada de seriozitate. Iar cea mai buna masura a seriozitatii este asumarea responsabilitatii pentru echipamentele furnizate si pentru  lucrarile efectuate.

Toate sistemele de panouri fotovoltaice achizitionate si instalate prin Carpat Instal beneficiaza de garantie. 

Service si mentenanta 

Panourile si celelalte componente ale sistemului trebuie verificate pentru a se asigura functionarea optima. Totodata, panourile solare trebuie curatate in mod regulat de praf si murdarie. Pentru ca este intotdeauna mai bine sa previi decat sa tratezi, oferim si aceste servicii de mentenanta anuala.

Echipele noastre sunt pregatite oricand sa intervina in cazul defectarii sistemului fotovoltaic. 

panouri solare cluj

Te-ai hotarat sa faci pasul catre independenta energetica? Cere mai multe detalii despre cum iti poti instala propriile tale panouri fotovoltaice in Cluj:

 • Nume: Claudiu Ciceu-Cuc
 • Telefon/ WhatsApp: 0734 704 022
 • Email: comercial@carpat.eu

Comments (4)

 • Reply Radu ioan - 03/04/2023

  Acum construiesc o casa în comuna Luna, sunt la fundație, acoperișul va fi în doua ape pe directia N-S , dimensiune 20/10 m
  uncost aproximativ va rog.

  • Reply Carpat Instal - 03/04/2023

   Buna ziua,

   Vom avea nevoie de mai multe detalii pentru a va putea face cea mai buna oferta de panouri fotovoltaice. Colegii nostri va vor contacta pe email. Pentru rapiditate, ne puteti lasa numarul dumneavoastra de telefon intr-un comentariu ce nu va fi publicat.

   Va multumim si va dorim spor la treaba – stim ce presupune ridicarea unei case, nu e treaba usoara!

 • Reply Adorjan Ioan Vasile - 04/04/2023

  Buna ziua!
  Stau in Grigorescu, pe malul Somesului la etajul 8 in bloc. Am un balcon spre Sud de ~3,5 m lungime. Oare se pot monta panouri solare, cam ce capacitate si cam cat ar costa aproximativ.
  Cu stima,
  A.I.V.

  • Reply Carpat Instal - 04/04/2023

   Buna ziua,

   Colegii nostri va vor contacta pe email pentru a va solicita mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra, pentru a va putea face cea mai buna oferta de panouri solare. Pentru rapiditate, ne puteti lasa numarul dumneavoastra de telefon intr-un comentariu ce nu va fi publicat.

   Va multumim, o zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau