Etichete

2022/ 2023. Un bilant de final si un nou inceput.

Iata-ne la final de 2022, un an solicitant, dar fructuos pentru noi. Am avut parte de provocari, obstacole de depasit, decizii importante de luat, suisuri si coborasuri, zile bune si zile mai putin bune, dar ne-am pastrat mereu optimismul si entuziasmul. Am reusit astfel sa finalizam cu succes o serie de proiecte importante, am facut achizitii noi in firma, ne-am marit echipa si ne-am bucurat impreuna de evenimente frumoase.

Fiecare final de an este un bun prilej pentru un bilant pe plan profesional. Pentru noi, anul care tocmai se incheie a fost unul plin: multe proiecte noi, o echipa mai mare, o schimbare majora de imagine in online, ca sa numim doar cateva aspecte.

Vom vorbi pe rand despre fiecare dintre ele.  

Dintre proiectele importante, mentionam lucrarea de refacere a legaturilor apelor pluviale pe o strada centrala din Cluj, care se remarca nu atat datorita complexitatii lucrarii propriu-zise, cat a timpului necesar intocmirii dosarului care sa permita o astfel de interventie in buricul targului. Suntem acum asi in intocmit dosare cu sina pentru lucrari de acest gen, asadar nu ezitati sa ne contactati! 😊

Lucrari legaturi ape pluviale in Cluj-Napoca
Citeste articolul „Lucrari legaturi ape pluviale in Cluj-Napoca

Tot din sfera instalatiilor apa-canal, am intocmit un ghid menit sa ii ajute pe cei care isi construiesc o casa noua si trebuie sa se branseze/ racordeze la reteaua publica de apa-canal. Un proces intimidant, care poate fi insa dus cu serenitate la bun sfarsit, luat pas cu pas si inarmat cu informatiile necesare.

Cum te bransezi racordezi la reteaua publica de apa-canal din Cluj
Citeste articolul „Cum te bransezi/ racordezi la reteaua publica de apa-canal din Cluj fara nervi si stres

Nu am neglijat nici lucrarile de instalatii electrice, mai precis pe cele industriale, unde avem o experienta bogata si specialisti autorizati ISO si ANRE pentru lucrari industriale complexe.

Citeste articolul „De ce ai nevoie de cei mai buni profesionisti pentru instalatiile electrice industriale?

Anul acesta am primit foarte multe solicitari pentru lucrari din sfera instalatiilor de aer conditionat, motiv pentru care am avut in prima parte a anului o super oferta la achizitia de aparate de aer conditionat. De asemenea, fiindca am observat ca primim aceleasi intrebari de la clientii nostri, am intocmit acest ghid de achizitie a celui mai bun aparat de aer conditionat, pentru a-i ajuta pe cei interesati sa faca cea mai buna alegere pentru ei. Pe final de an, am pus sub lupa o chestiune „fierbinte”: este sau nu este indicat sa folosim aparatul de aer conditionat pentru incalzire?

Incalzirea cu aparatul de aer conditionat
Citeste articolul „Incalzirea cu aparatul de aer conditionat, da sau nu?

Suntem specialisti si in instalatii si sisteme de ventilatie, despre care am scris mai multe aici.

In portofoliul nostru de servicii au intrat serviciile de facility management, despre care am scris pe larg intr-un articol dedicat.

Am achizitionat o masina de spalat canalizari, ceea ce ne permite sa ne completam serviciile de filmare canal in sistem CCTV cu servicii de spalare a conductelor de canalizare. Detalii despre aceste servicii oferim aici.

O schimbare importanta la nivel de imagine pentru noi a fost refacerea siteului de prezentare a companiei. Am apelat la o interfata moderna, si care sa ne prezinte serviciile intr-o maniera mai prietenoasa si mai accesibila.

Am continuat sa fim activi pe Facebook, unde postam saptamanal imagini de la lucrarile noastre, si pe blog, unde ne straduim sa oferim luna de luna informatii si sfaturi utile din domeniul instalatiilor.

In interiorul echipei, ne-am bucurat de un teambuilding la pescuit, o experienta memorabila pentru intreaga echipa. Ne-am relaxat, ne-am distrat, ne-am cunoscut (si) mai bine, si ne-am promis sa repetam experienta in fiecare an. Totodata, l-am sarbatorit cu bucurie pe decanul de varsta al echipei, domnul inginer Stefan Crisan. Domnul Crisan a implinit 80 de ani si ne este alaturi din 2009. Cu o experienta de neegalat in meseria pe care o practica, domnul Crisan este un membru valoros al echipei noastre, iubit de noi toti. Ca in fiecare an, i-am sprijinit din toata inima pe minunatii tineri din Liga Studentilor din Cluj, care organizeaza cele mai frumoase concerte de colinde cu ocazia sarbatorilor de Craciun.

Ca sa incheiem anul cum se cuvine, ne-am bucurat de vizita prietenilor nostri din Ansamblul Rapsodia Someseana, care ne-au cantat si incantat cu minunate colinde.

In incheiere, dorim sa le multumim clientilor si partenerilor nostri pentru increderea acordata de-a lungul acestui an solicitant. Ne-am implicat 100% in fiecare proiect si am facut tot posibilul sa raspundem cu promptitudine solicitarilor primite si sa gasim de fiecare data solutiile potrivite la cele mai complexe provocari.

Optimisti in ceea ce priveste viitorul, si convinsi ca impreuna vom face din 2023 un an al reusitelor, va dorim ca Noul An sa va aduca numai sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile. La multi ani, 2023!

Cu drag,

Echipa Carpat Instal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

© 2022 Carpat Instal. Toate drepturile rezervate.

Cere oferta pentru proiectul tau